baby-lips-650x437

 

Jag var inne en sväng på Malins blogg och såg att hon snappat upp uppgifter om att omtalade-superhypade-välkända Maybelline Baby Lips kommer till Sverige med säljstart v. 17. Jag har varit jättenyfiken på BabyLips i evigheters evigheter och nu har de tydligen hittat hit. Jag var inbjuden på event igår som jag inte hade möjlighet att vara med på, då hade jag kanske kunnat kika närmre på vårens lanseringar!

Har ni testat Baby Lips, vad tycker ni?

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag snappade upp den som är längst till vänster (Cherry Me) och den längst till höger (Peach Kiss) när jag var till Dublin i höst. De känns helt trevliga på läpparna, föredrar definitivt Cherry Me dock eftersom den ger fin färg också. Stark doft har de! Tycker att det är en helt ok produkt men förstår inte riktigt hypen kring dem ärligt talat.

Reply

ÅÅh, kul att ha testat dem! Mja, ofta brukar det ju vara sådär, att en produkt blir superhypad och sen när man väl testar den så faller de rätt platt. Det har hänt mig rätt många gånger ska jag vara ärlig. Det ska väl finnas en primer i liknande utförande? Att jag inte kommer på vad den heter…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.