OPI I Love Applause är ett av två krämlack som lanserades i och med årets SoftShade-kollektion OPI Muppets Most Wanted. Det är ett ljuvt rosa lack i pastell som passar perfekt som grund till en fräsch fransk manikyr, eller helt på egen hand. Jag är väldigt svag för lack som ILA, speciellt när jag ser dem i flaskan (väl på brukar de vara lite väl skira), och blev väldigt förtjust när jag först såg det.

emiran065emiran058emiran065

Lack som I Love Applause är alltid lite tricky att applicera eftersom de i grund och botten är rätt skira. Det blir lätt ojämnt fördelat, men ofta brukar det lösa sig om man bara har tålamod att lägga på ett lager till. Jag har tre tunna lager ILA här, toppat med ett lager Seche Vite. Jag är helnöjd med resultatet, det kan bäras helt på egen hand samtidigt som det kan vara riktigt bra som medhjälpare till en och en annan manikyr.

Jag tror inte att det är unikt på något sätt; ser vi tillbaka på tidigare kollektioner finns det säkert snarlika lack som går åt samma håll. Men för det är det ett riktigt trevlig lack, som jag förmodligen kommer vända mig till fler gånger under våren.

I Love Applause innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Muppets Most Wanted släpps v. 14, då det kommer finnas tillgängligt hos auktoriserade återförsäljare.

You May Also Like

2 comments

Reply

JAg tycker detta är otroligt snyggt :)

Reply

Kul att du gillar det! Det är ju en rät plain rosa men ändå inte liksom.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.