ISADORA EYE PRIMER

eyeprimerIsaDoraemiran

 

IsaDora Eye Primer är en av vårens nyheter och är en multifunktionell primer som antingen kan användas som primer till ögonskuggan eller bara för att neutralisera och dölja röda ögonlock och blå vener. Den har en lätt, sammetslen och tunn konsistens och gör ögonskuggorna mer hållbara än om de applicerats på bar hud.

Den innehåller bland annat vitamin E, hyaluronsyra, solrosfröolja och fungerar även som vårdande ögoncréme. Sägs även ha en Soft Focus Effect som döljer (rent visuellt) och slätar ut fina linjer.  IsaDora rekommenderar att låta primern verka i ett par minuter (precis som deras Under Cover Primer) innan man applicerar resten av ögonmakeupen.

Jag tycker att det är roligt att budgetutbudet med ögonprimers blir större och jag är redan i full gång och testar IsaDoras variant. Annars har jag alltid varit förtjust i Too Faced Shadow Insurance, men det är alltid trevligt att hitta budgetvarianter av sådant man inte alltid har råd att införskaffa. Har ni testat IsaDoras Eye primer, vad tyckte ni sådana fall?

IsaDora Eye Primer innehåller 7 ml och har ett rekommenderat pris på 99 SEK.