OPI Let’s do anything we want! är ett av glitterlacken från Muppets Most Wanted och här har jag lagt det över I Love Applause som jag visade upp tidigare i veckan.

Det är ett lack med klar bas innehållande glitter i rosa och matt vitt, samt större chunks i form av vita fyrkanter. Helt själv tror jag inte att det skulle fungera, men såhär, över ett krämlack, eller kanske i någon lite mer avancerad manikyr, är det nog kanonläckert.

emiran089 emiran131

Jag har två lager LDAWW ovanpå ILA här. De små glitterpartiklarna var lättare att fördela över nageln men det var svårare att få med några av de större fyrkanterna. Lite pilligt om man ville ha med alla attribut på nageln, men annars väldigt enkelt att få effekt. Toppat med ett lager Seche Vite blir det jämnt och fint.

Vad tycker ni om glitterlack? Jag älskar glitter, men det är lite småilsket att få bort, speciellt om det inte finns hur mycket tid som helst till att ta bort det.

Let’s do anything we want innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Muppets Most Wanted släpps v. 14, då det kommer finnas tillgängligt hos auktoriserade återförsäljare

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.