emiran001albus

Ni vet när man har sådär ont i hjärtat att man tror att man ska gå sönder? Albus, min lilla kissemiss, ligger inne på operationsbordet just nu. Vi åkte akut till Linköping i förmiddags och nu äntligen har han sövts ner. Jag går och vankar av och han här hemma på att få höra hur det har gått och om han mår bra.

Åh gud det här är så jobbigt.

 

You May Also Like

9 comments

Reply

Åh nej! Hoppas allt går bra och att han får komma hem snart

Reply

Hoppas allt går bra <3

Reply

Tack och lov gick allt som det skulle <3

Reply

Åh jag lider med dig, de är verkligen ens familjemedlemmar. Vi har två och de är mina pälsbebisar. Håller tummarna för att allt ska gå bra och att ni får hem honom snart. <3

Reply

Jamen det är ju det. Jag skulle aldrig kunna förlåta mig själv om jag inte gjorde allt som stod i min makt för att få hem honom igen. Nu är han hemma, skojar, leker och springer runt som ett yrväder och det är så skönt att se att han mår bra :’)

Reply

All kärlek till dig, hoppas att det går bra <3

Reply

Tack så mycket! Jag behövde verkligen alla era peppande och fina kommenterer i söndags, jag var helt förstörd :(

Reply

Käraste Emilie, vi tänker på stackars Albus och på er två som våndas…. Tina berättade vad han hade gjort…. Jag hoppas verkligen att det har gått bra!! Borde väl vara gjort vid det här laget… eller… KRAMAR!!!!

Reply

Tack Faster! Det var skitjobbigt att se honom må så dåligt men nu mår han tack och lov mycket bättre. Det tog lite tid men allting gick lugnt till och ingreppet blev inte så allvarligt som de först trodde.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.