emiran1096

IsaDora har som vanligt lagt i högväxeln vad gäller nytillskotten i produktdjungeln. I helgen pratade jag om deras nya Eye Primer och i samma veva som den lanserades introducerades även några nyanser i Twist-up Eye Gloss-sortimentet; 13 Quick Silver, 09 Denim Blue & 11 Mauve Me.

Jag fick ett paket med nyheterna förra veckan och jag har hunnit klämma och känna litegrann på dem mellan varven. Helgen som var blev ju som den blev med akutresor och tårar så jag har inte hunnit visa er dem förrän nu. Förhoppningsvis hinner jag ordna med swatches innan, eller kort efter helgen!

Jag har testat ett par nyanser av Twist-up Eye Glossen sedan tidigare och inte blivit superimponerad av hållbarheten och livslängden – kanske kan dessa frostiga versioner vända på min åsikt?

Har ni köpt någonting ur IsaDoras nyhetshyllor? Berätta!

IsaDora Eye Primer har ett rekommenderat pris på 99 SEK. Twist-up Eye Gloss har ett rekommenderat pris på 119 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.