NOTD: OPI KERMIT ME TO SPEAK

Sådär då. Då tänkte jag ta och visa ett av de där lacken som skiljer sig från alla andra pastell-glitter-neutral-ishiga lack som släpps i och med OPI’s SoftShadeuppsättningar. Kermit Me To Speak är den duokroma enslingen i OPI Muppets Most Wanted 2014.

Det skiftar i lila, det skiftar i grått, och låt säga lite rosé, och typ lite allt annat. Jag har alltid svårt att komma på fyndiga och passande beskrivningar på lack som går i skiftningar som detta. Har ni samma problem eller är det bara jag?

emiran605 emiran611

Jag har tre lager Kermit Me to Speak här, toppat med ett lager Seche Vite. Jag tycker att det är fint, men jag är inte helsåld på det. Vet inte riktigt varför, men det känns som att jag har sett det förut samtidigt som jag inte gjort det. Fanns det inte någon liknande skönhet i Brazil-kollektionen? Och från San Franscisco i höstas?

Kermit Me to Speak är läckert men jag fångades inte lika mycket av det som jag trodde att jag skulle göra. Vad tycker ni om KMTS, gillar ni det?

OPI Muppets Most Wanted lanseras vecka 14 och kommer släppas i samband med att filmen, med samma namn, har premiär.