Sådär då. Då tänkte jag ta och visa ett av de där lacken som skiljer sig från alla andra pastell-glitter-neutral-ishiga lack som släpps i och med OPI’s SoftShadeuppsättningar. Kermit Me To Speak är den duokroma enslingen i OPI Muppets Most Wanted 2014.

Det skiftar i lila, det skiftar i grått, och låt säga lite rosé, och typ lite allt annat. Jag har alltid svårt att komma på fyndiga och passande beskrivningar på lack som går i skiftningar som detta. Har ni samma problem eller är det bara jag?

emiran605 emiran611

Jag har tre lager Kermit Me to Speak här, toppat med ett lager Seche Vite. Jag tycker att det är fint, men jag är inte helsåld på det. Vet inte riktigt varför, men det känns som att jag har sett det förut samtidigt som jag inte gjort det. Fanns det inte någon liknande skönhet i Brazil-kollektionen? Och från San Franscisco i höstas?

Kermit Me to Speak är läckert men jag fångades inte lika mycket av det som jag trodde att jag skulle göra. Vad tycker ni om KMTS, gillar ni det?

OPI Muppets Most Wanted lanseras vecka 14 och kommer släppas i samband med att filmen, med samma namn, har premiär.

You May Also Like

6 comments

Reply

jag tycker det är fint :)
Men jo det fanns liknande lack i båda de två kollektionerna du nämner, essie hade ju också ett liknande i höstas..

Reply

Ja det är lite åt det hållet jag också tänker. Det är klart att det är svårt att komma på HELT NYA nyanser och kombinationer men ändå :P

Reply

Älskar multichrome-lack, så otroligt snyggt, elegant, lite dammigt i färgen men ändå lovely.

Reply

Jag är också en sucker för duokroma lack, vem är inte liksom? Och ja, dammigt är det verkligen!

Reply

Man har ju helt klart sett det förut, men anar jag en mer lila multikrom finish än i flera av de tidigare lacken?

Reply

Jag har ju inte de andra att jämföra med, men det kanske stämmer. Jag får se om det är någon som gjort en jämförelse!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.