PÅFYLLNING AV CIEN NAIL POLISH REMOVER

emiran1040 emiran1044

Förra helgen åkte jag till Lidl (FÖR FÖRSTA GÅNGEN, WTF?) för att kika in sortimentet och handla på mig lite Cien Nail Polish Remover. Efter att ha fastnat totalt vid godisutbudet (de har ju hur mycket som helst!) hittade jag äntligen rätt och plockade på mig ett helt gäng flaskor till både mig och mamma.

Tidigare har jag bara använt den rosa varianten, men efter att ha blivit upplyst att den är för artificial Nails (nej jag hade ju inte kunnat läsa på flaskan eller så…) köpte jag även den blå varianten för ”vanliga” naglar. Jag såg lite sent att den innehåller aceton, men jag är inte den som vägrar testa bara därför.  Tjejen i kassan måste trott att jag var smått galen som kom med en hel hög removers, haha!

Vad kör ni på för remover, har ni några andra bra tips?

Cien Nail Polish remover har ett cirkapris på 16.95 SEK och finns att köpa på LIDL.