emiran1040 emiran1044

Förra helgen åkte jag till Lidl (FÖR FÖRSTA GÅNGEN, WTF?) för att kika in sortimentet och handla på mig lite Cien Nail Polish Remover. Efter att ha fastnat totalt vid godisutbudet (de har ju hur mycket som helst!) hittade jag äntligen rätt och plockade på mig ett helt gäng flaskor till både mig och mamma.

Tidigare har jag bara använt den rosa varianten, men efter att ha blivit upplyst att den är för artificial Nails (nej jag hade ju inte kunnat läsa på flaskan eller så…) köpte jag även den blå varianten för ”vanliga” naglar. Jag såg lite sent att den innehåller aceton, men jag är inte den som vägrar testa bara därför.  Tjejen i kassan måste trott att jag var smått galen som kom med en hel hög removers, haha!

Vad kör ni på för remover, har ni några andra bra tips?

Cien Nail Polish remover har ett cirkapris på 16.95 SEK och finns att köpa på LIDL.

You May Also Like

12 comments

Reply

Hihi känner igen mig, brukar handla flera stycken Cien removers på Lidl också, eftersom jag så sällan är där så blir det att storhandla removers. Använder mest dem två, men ibland även Depend Dip in blåa. :-)

Reply

Haha vad skönt att jag inte är ensam! Jag kom med hela korgen full och jag såg tjejens blick :D Ah, jag älskar Depends dip in men jag tycker att de förverkas så himla snabbt :(

Reply

Den rosa funkar även på icke-artificiella naglar, de menar bara att den går att använda på konstmaterial eftersom den inte innehåller aceton (som löser upp materialet) :) Jag brukar använda ren aceton annars, men har varit på jakt efter en acetonfri variant till när jag har nagellack ovanpå akrylnaglarna. Tack för tipset!

Reply

Ah, tack för infon! Ibland behöver man bli upplyst, haha. Men då kan det ju vara bra att ha både rosa och blå hemma beroende på vad man har för typ av naglar :) Kul att kunna tipsa om någonting med :)

Reply

Använder nästan uteslutande Depends blå dip in. En burk för vanliga lack och en för glitter (det brukar bli en glitterburk när den är för sunkig till vanliga lack för att inte förstöra svampen på en ny :P )

Reply

Det är smart att ha två stycken – jag hade bara en dip in och höll på att dö gången efter man tagit bort ett glitterlack och hade glitter ÖVERALLT när man bara skulle ta bort ett vanligt krämlack. Jag älskar verkligen Depends dip in, jag köper den alldeles för sällan men jag tycker att de förverkas så himla snabbt :S

Reply

Jag måste ta och prova dessa nångång :) Just nu har jag Depends remover.

Reply

Jag gillar depends burkremover men de andra tycker jag inte är så effektiva som jag hoppas på :S

Reply

Älskar opi expert touch men är lite för snål för att lägga så mycket pengar på nagellacksborttagning så jag håller mig till Cien. Köper alltid minst två flaskor när jag är på Lidl och deras bomullsrondeller också! Kör båda varianterna men tycker (konstigt nog) att den blå är den mest skonsamma av de två.

Reply

Jag har aldrig testat expert touch men jag har nosat på den och varit lite sugen ett par gånger, men jag håller med dig, jag känner inte att jag har råd att lägga den pengen på borttagning. Jag vill ju kunna lägga pengarna på lacken! Åh, jag måste kolla upp deras rondeller, typiskt att jag var där idag och missade ditt tips >.<

Reply

Jag har lite svårt för doften men inte så svårt att jag inte kan använda den, bara jag tvättar händerna med.någon mumsig tvål efteråt så. Bra, billig och så smart flaska.

Reply

Jaså? Jag brukar alltid ogilla doften på nagellacksremover så jag har nog slutat tänka på hur den luktar. Det har jag inte tänkt på :P Men ja, så kan det nog vara!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.