spotlightonglitteremiran

Inte nog med att OPI släpper sin SoftShadekollektion Muppets Most Wanted om några veckor lanseras snart OPI Spotlight on glitter. Kollektionen består – underförstått kanske – av sex stycken fullmatade glitterlack i kavalkadutstyrsel.

Jag tycker att man kan se en del djupes (tre?) sedan tidigare kollektionssläpp. Exempelvis är Chasing Rainbow en åtminstone VÄLDIGT LIK kamrat till hypade Rainbow Connection som tydligen bara går att få tag om man är beredd på att lägga hutlösa summor. Jag såg att Emelie som driver bloggen P’ssion uppmärksammat detsamma och hennes inlägg hittar ni här. Jag jobbar själv på ett flaskinlägg men har inte riktigt hunnit så långt än.

1emiran20140227Chasing Rainbows,  Desperately Seeking Sequins

2emiran20140227

Rose Of Light, I Reached My Gold

3emiran20140228

You Pink Too Much, Blush Hour

Jag gillar glitter överlag och tycker om rena glitterkollektioner som Spotlight on Glitter. Jag är extra förtjust i I Reached My Gold, Desperately Seeking Sequins och Rose of Light och det mörkrosa Blush Hour lockar också orimligt mycket. Men jag är liksom inte sugen just nu. Nu vill jag ha pasteller, vår och krämlack! Är jag helt tokig som säger så?

Är det något av lacken ni fallit för? Vad tycker ni om omtalade Chasing Rainbows, är det verkligen så snyggt med clownspya på naglarna som det verkar vara?

Spotlight on Glitter landar i utvalda butiker, salonger och webshoppar vecka 16. Kommer inte säljas på ex. Kicks & Åhléns.

You May Also Like

4 comments

Reply

Otroligt fina färger men de är ju som sagt väldigt lika de förra lacken. Är väl också sugen på krämigare lack nu men lite glitter skadar väl aldrig ;)

Reply

Jamen precis! Jag tycker att det är jättefina lack men samtidigt har man ju sett dem tidigare. Jag hoppas att jag kan hitta någon snygg kombo till dem :)

Reply

uppmärksammade samma sak! (här http://comaheart.se/2014/february/opi-spotlight-on-glitter-2014.html) chasing rainbows är i prinicp (om inte exakt) identiskt med rainbow connection. och you pink too much är identiskt med pink yet lavender + i reached my gold är identiskt med when monkeys fly… lite trist :(((

Reply

Men oj! Alltså den här kollektionen är så sjuk lik så många tidigare lack :o

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.