Som jag längtat efter att publicera det här inlägget!  Jag tror jag har nämnt det tidigare, men det var just China Glaze jag föll för för första gången när jag insåg att jag var totalt megaförälskad i nagellack. Då var det kollektionen UP! som fick mitt hjärta att dåna: och lite så har det varit från år till år just gällande vårlacken hos China Glaze – de sätter igång habegäret i mig något alldeles extra.

I år är definitivt inget undantag: China Glaze City Florish 2014 är en sprudlande, färgsprakande och alldeles underbar kollektion i vårig tappning. Kollektionen innehåller ljuvliga pasteller, gudomliga krämlack och lack med, nästintill, osynligt skimmer. Rosa, grönt, blått, lila – gult. Allt finns med, och allt ser alldeles förträffligt ut.

Kollektionen är uppdelad i två sektioner: Peonies & Park Ave samt Pollen in Love. Medan Peonies & Park Ave innehåller mer pastelliga toner innehåller Pollen in Love de lite mer åh, hur ska man säga, färgstarka och intensiva färgarna. Men det känns fel att säga så med, för lacken har en OTROLIG färgintensitet trots att de ser lite mer ljuva och nedtonade ut.

emiran_201403021184

Peonies & Park Ave

emiran_201403021189

Petal To The Metal

emiran_201403021195

Peonies & Park Avenue

emiran_201403021201

Spring In My Step

emiran_201403021205

In A Lily Bit

emiran_201403021210

Lotus Begins

emiran_201403021213

At Vase Value

emiran_201403021169

Pollen In Love

emiran_201403021218

Don’t Honk Your Thorne

emiran_201403021224

Strike A Rose

emiran_201403021228

What A Pansy

emiran_201403021230

Thistle Do Nicely

emiran_201403021236

Grass Is Lime Greener

emiran_201403021238

Metro Pollen-Tin

Det tog två beställningar för att få en komplett kollektion då lacken såldes lika snabbt som smör smälter i solsken. Jag är väldigt, väldigt nöjd med mitt inköp och skulle ni fråga mig vilka nyanser som är mina favoriter kan jag ärligt talat inte svara på frågan. Jag är väldigt salig över allesammans och har liksom inte riktigt slutat åååh-aaaah-at över dem alla. Men säg såhär – min mamma har också köpt hela kollektionen – det är väl ändå en hint om hur fin den är, eller?

 Jag är osäker på om China Glaze City Flourish kommer säljas i butik i Sverige eller om det krävs att man beställer dem utomlands (om man nu vill ha dem låt säga). Jag är i full fart med att swatcha och fota lacken så jag hoppas att jag kan ge er en rättvis bild över hur lacken ser ut i sin fulla prakt.

Är det någonting i kollektionen som lockar, berätta gärna!

You May Also Like

14 comments

Reply

Alla känns otroligt lockande :) Vart beställde du ifrån? blev riktigt sugen!

Reply

Jag beställde mina från head2toebeauty.com, jag brukar beställa mina lack därifrån :)

Reply

Åhh såå mycket fina lack, kanske inte så unika färger, men ändå, väldigt fina. :-)

Reply

Det är rätt många färger som återkommer, det håller jag med om men så är det ju från år till år. Jag övervägde länge om mycket om dessa och bestämde mig för hela bunten ändå :)

Reply

In a lily bit ser ut som min drömnagelfärg nu till våren!

Reply

Det är URLÄCKERT, vill jag lova dig :)

Reply

Jag håller med. Kollektionen ser så mysig ut. Inväntar dina utlåtanden ang. formulan. Har läst att de kan vara lite svårmålade. :/

Reply

Några stycken har varit si sådär men de flesta har varit helt okej, faktiskt :)

Reply

Jag känner bara så här: vill ha alla från Peonies & Park Ave! Längtar efter att se swatcher på dem!

Reply

Visst är de läckra? Jag kunde inte bestämma mig för att ta bort några så det fick bli alla >.<

Reply

ÅH NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ. De är ju underbara. Jag beställde en hel kollektion från China Glaze förra året och nu ser det ut som att jag måste göra det igen. Jag som ska spara mina pengar…….

Reply

JAG VEEEEEET. DE ÄR SÅ HIMLA FINA ATT JAG BLIR TOKIG. Jag beställde ingenting från China Glaze förra året så jag bestämde mig för att jag fick göra det i år. Fast om jag känner mig själv rätt kommer jag nog kanske köpa något från förra året, och något mer från året som kommer. Åh, det här med nagellack alltså!

Reply

Herrejesus, du beställde hela kollektionen, galning! Alla lackerna är bedårande vackra men mitt hjärta bankar extra för At Vase Value, Grass Is Lime Greener och Peonies & Park Avenue.

Reply

HAHA. Ja jag gjorde visst det, jag hade VÄLDIGT svårt att välja vilka jag skulle ha, men det tror jag redan att du har förstått :p

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.