lcasta_so_couture_vml

 De senaste kvällarna har jag bokstavligen blivit bombarderad av reklamen för L’Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture. So Couture är det senaste tillskottet i Volume Million-serien och är framtagen för att ge en skräddarsydd och elegant, definierad volym.

lorealmascara

Jag har testat de tidigare versionerna av Million Lashes och har varit nöjd med hur mascarorna separerat och definierat mina fransar så jag är absolut nyfiken på om So Couture är värd att kika in. Mascaror är verkligen en sådan där produkt jag aldrig slutar jaga efter: det finns alltid någon version som ger tätare, mer bläcksvarta och långa fransar än en annan. Det är rätt tradigt, iofs, men det är rätt trevligt att hitta nya favoriter på vägen.

Har ni testat So Couture, eller någon annan av Volume Million lashes? Berätta!

 L’Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture lanserades i februari med ett rekommenderat pris på 175 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

De blir ju dåliga snabbt så på så sätt är det tråkigt med mascaror men jag är också på jakt efter den perfekta mascaran. Och kul är det :)

Reply

Heh, jag tycker att mina mascaror tar slut innan de hinner bli kassa. När de börjar fungera dåligt brukar jag ta det som tecken på att det är dags att börja med en ny :)

Reply

Älskar Volym million lashes, originalet!
Passar perfekt för mina fransar som mest behöver separeras (andra volym mascaror klumpar bara ihop mina och längd behöver jag inte riktigt) sen är borsten också en favorit!

Testar So couture idag så får se vad jag tycker.. Tyckte den var enkel att applicera. Den luktar också kola/fudge..(?) Nån mer som känt det?

Reply

Aah, jag tror inte att jag har använt originalet! Jag gillar också mascaror som separerar eftersom jag egentligen inte behöver speciellt mycket volym till mina. Jag behöver svärta, jag behöver lite böj och sen är jag nöjd ^^ Åh nä, luktar den kola? Spännande!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.