L’ORÉAL PARIS VOLUME MILLION LASHES SO COUTURE MASCARA

lcasta_so_couture_vml

 De senaste kvällarna har jag bokstavligen blivit bombarderad av reklamen för L’Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture. So Couture är det senaste tillskottet i Volume Million-serien och är framtagen för att ge en skräddarsydd och elegant, definierad volym.

lorealmascara

Jag har testat de tidigare versionerna av Million Lashes och har varit nöjd med hur mascarorna separerat och definierat mina fransar så jag är absolut nyfiken på om So Couture är värd att kika in. Mascaror är verkligen en sådan där produkt jag aldrig slutar jaga efter: det finns alltid någon version som ger tätare, mer bläcksvarta och långa fransar än en annan. Det är rätt tradigt, iofs, men det är rätt trevligt att hitta nya favoriter på vägen.

Har ni testat So Couture, eller någon annan av Volume Million lashes? Berätta!

 L’Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture lanserades i februari med ett rekommenderat pris på 175 SEK.