Chillin Like a Villain är ett svagt persikofärgat krämlack och hör till OPI Muppets most Wanted SoftShade-collection som kommer ut i butik vecka 14. Det är ett skirt, ljuvt och toksött lack som passar fint nu när vädret börjat slå om litegrann ♥

emiran210 emiran212 emiran201

Jag hade lite svårt att fota CLAV mest för ljuset skull men jag hoppas att jag får fram en tillförlitlig ton på lacket ändå. När jag ser på bilderna såhär i efterhand tycker jag inte alls att det passar min hudton, men jag upplevde inte samma känsla när jag hade det på naglarna. Jag tycker att det är vårfräscht och snyggt och passar bra om man vill ha lite färg men inte vill ta i med hårdhandskarna.

CLAV var lite trixigare att lacka med än sin kollega I Love Applause. Det var ömsom lite rinnigt, ömsom lite väl tjockt och det tog åtminstone tre lager för att få en jämn och fin yta. Ett lager Seche vite hjälpte till att rätta till ytskiktet och jag tror nog inte att det hade klarat sig på egen hand.

Vad tycker ni om Chillin Like a Villain, har ni testat det? 

OPI Nailpolish har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, ELEVEN.SE, NELLY.COM, BEAUTYBAY.COM osv.

You May Also Like

2 comments

Reply

Har inte testat än, tror att det kommer skära sig totalt mot min hudton… Men måste ju prova när jag har det ståendes :)

Reply

Neeej, jag tror att det kommer bli jättefint!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.