OPI Miss Piggy’s Big Number är bubblaren, frikortet och det mest överraskande exemplaret i årets SoftShade-kollektion. Det skimrar, det har ett djup som få och är – framförallt – bedövande flott (och blått!). Jag är så himla imponerad över OPI’s förmåga att ständigt överträffa sig själva vad gäller idéer, uppdateringar och kreationer. Jovars, de vet vad de gör!

emiran_201403021460 emiran_201403021476 emiran_201403021463 emiran_201403021469

Jag har två lager Miss Piggy’s Big Number på naglarna här ovan. Det hade nog kunnat räcka med ett lager, men jag lyckades med det enkla att slå av lack på ett par naglar så jag lade ett extra lager på alla naglar oavsett om det behövdes eller inte.

Med ett lager Seche blev det spegelblankt och jag hade verkligen svårt att slita ögonen från mina händer de dagar jag bar det. Det är förvisso inte ofta jag bär lack jag inte gillar – det händer ju dock – men det problemet har jag inte i det här fallet. Vad tycker ni om MPBN, har ni testat det själva?

OPI Muppets Most Wanted släpps v 14 i samband med att filmen med samma namn släpps. OPI Nailpolish har ett rekommenderat pris på 150 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.