HD-TOP-COAT-LE-PARFUM-1-copy

L’Oréal Paris hakar på trenden med fräcka topplack för att enkelt kunna ge naglarna det där lilla extra. Nu till våren (vårvårvår – allt detta snack om vår! ♥) släpps Le vernis les top coats, fem nya topplack med innestående effekt för den som vill se effekt och sprakande glitter över de redan lackade naglarna.

topcoatsloreal

 916 Confetti, 922 Discoball, 919 Grace Tweed, 920 Gold Leaf, 917 Jackie Tweed

Jag tycker själv att Confetti & Grace Tweed ser lite småläckra ut såhär på stört. Gold Leaf & Discoball känns som att man sett tidigare och Jackie Tweed faller jag inte direkt för – jag har svårt för den där typen av multidiscosammansättningar av glitter och fransar.

Vad gillar ni den här trenden med spejsade överlack? 

L’oréal paris Le vernis les top coats har ett rekommenderat pris på 59 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.