Till The Body Shop Winter Trend Special Edition 2013 släpptes (som tidigare år) The Body Shop Slanted Kabuki Brush – en Limited Edition kabuki-borste med fluffig, mjuk och syntetisk borst. Slanted Kabuki beskrivs vara designad och utformad för att kunna svepa fint puder över kropp och ansikte och är, enligt TBS själva, ”the perfect partner for Dazzling Rocks.”

emiran_201403021378emiran_201403021382

Jag brukar använda SKB till att svepa ett lager Brush On Sunlight, eller Shimmer Bauble (det senare lanserades i samma kollektion) över ansiktet för att få en härlig lyster. Den är väldigt stabil och ordentlig trots sin mjukhet och det gillar jag verkligen.

Jag har flera mjuka och fina kabuki-borstar sedan tidigare men de är alla väldigt ”sladdriga” (kan man säga så?) och mer anpassade till låt säga kompakt-/löspuder.  Eftersom man får en riktigt fin stadga med SKB tycker jag att den passar alldeles utmärkt till att svepa över ansiktet och kindbenen för att tillföra och definiera det där lilla extra. Den varken fäller eller felar på annat sätt och är dessutom mjuk som få. En riktig favoritborste här hemma!

Har ni testat Slanted Kabuki Brush, vad tyckte ni?

The Body Shop Slanted Kabuki Brush släpptes som LE-produkt med Winter Trend Collection 2013 och hade ett rekommenderat pris på 205 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

Den verkar otroligt bra. Jag gillar verkligen vinklade borstar :)

Reply

Den fungerar ju så himla bra, speciellt när den är så kompakt. Jag tycker att den ger ett jättefint stöd när man applicerar typ highlighter osv.

Reply

jag ÄLSKAR den borsten! använder den varje dag till puder :>

Reply

Visst är den fantastisk? Jag har aldrig varit med om liknande :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.