SHEERTINTSLOGO

 

OPI är (de är helt makalöst fantastiska!) åter på språng och härnäst att lanseras är Sheer Tints By OPI. Sheer Tints är en liten kollektion bestående av 4 färgade överlack framtaget för att skapa en rad unika effekter och färgkombinationer.

Antingen använder man dem var och en för sig och ger en lätt effekt på naken nagel, eller så använder man det över ett kräm-, glitter- eller skimmerlack för att skapa en helt ny effekt och färg till den redan ordnade manikyren. De kan även användas som nailart-lack och för att skapa ombre-effekt på naglarna. Jag vill testa ombre-nails med en gång!

SHERTINTS1

Be Magentale With Me, I’m Never Amberrassed

SHEERTINTS2

Don’t Violet Me Down, I Can Teal You Like Me

Som vanligt slår OPI hål på mitt hjärta (på ett bra sätt) med sina fyndigt påhittiga namn, men de får mig också – återigen – påmind om varför jag tycker om nagellack så mycket. Jag gillar idén att kunna förändra en manikyr med ett svep! Samtidigt tycker jag att det är riktigt häftigt (säger man fortfarande så?) att de kan användas bara för att ge en hint färg till bara naglar. Tänk en morgon när man inte riktigt har tid att lacka naglarna och så vips har man en härlig lila ton på naglarna istället för ingenting alls? Jo, jag tycker faktiskt att Sheer Tints idéen är riktigt trevlig.

Sedan kan jag meddela att de ser urläckra ut i flaskorna. Tänk er flytande godis/jellyshots. Ja, lite så kanske man kan beskriva dem faktiskt. Vad tycker ni om OPI’s Sheer Tints, är det något som lockar? Jag ska försöka fota och swatcha mina exemplar så snabbt som möjligt men jag är inte ledig förrän helgen. Lite jag-måste-testa-alla-fina-nya-lack-ångest sådär.

Sheer Tints By OPI kommer landa i butik under vecka 16 och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Kommer finnas tillgänglig på parfymerier, salonger och diverse nätbutiker.

You May Also Like

2 comments

Reply

Ser verkligen fram emot detta :) Känns så vårigt på något sätt!

Reply

Ja precis! Jag hoppas att jag hittar ett hållbart sätt att använda dem på, jag kan tänka mig att de blir lite skira på egen hand men ja, de kan nog bli urläckra komplement :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.