Jag ramlade faktiskt över en recension av Maybelline Color Sensational Vivid Lipstick av en slump och blev med en gång helt såld på de färgstarka nyanserna. Jag kollade in swatches precis överallt, velade, funderade och tja, efter ett par dagar bestämde jag mig för att köpa de nyanser jag var mest intresserad av.

Jag hade himla tur när jag ramlade in på kicks får ett par veckor sedan – jag ville ha tre av nyanserna och lyckligtvis var det 3 för 2 på alla Maybellines produkter den dagen. Score!

emiran_201402271105

emiran_201402271102

emiran_201402271113Maybelline Color Sensational Vivid Lipsticks

Stiften kommer i en kromfärgad hylsa med plastigt lock. Jag har märkt att det lätt blir fula märken och repor i det röda höljet (ja det syns rätt tydligt på bilderna) och känns aningen plastiga. Jag hade nog gillat bättre om färgen på locken representerat stiftets färg för att hitta dem lite bättre i hyllan, men samtidigt är lapparna på undersidan av stiften rätt bra färgåtergivelser på hur stiften ser ut.

Jag höll på att dregla ihjäl mig när jag stod och valde mellan alla toksnygga nyanser, men som bilderna redan avslöjat föll valet ändå på  902 Fuchsia Flash, 904 Vivid Rose och 910 Shocking Coral.

emiran_201402271117902 Fuchsia Flash är ett galet knalligt stift som verkligen gör ett statement på läpparna! Jag förstår inte riktigt hur jag kan våga bära läppgunk av den här kalibern när jag känner mig JÄTTEOBEKVÄM i röda läppar – men jag gör det och jag gillar det.

emiran_201402271127904 Vivid Rose var det första jag såg och föll som en fura. Jag har jättesvårt att beskriva färgen – hallonrosrosaröd-ish med en twist? I vilket fall som helst är det urläckert och är skitsnyggt kombinerat med en bred eyelinervinge.

emiran_201402271122910 Shocking Coral är den otippade (eller ja, mest otippade då med tanke på färgvalen) i trion med sin koralliga och somriga nyanssättning. Det är makalöst fint och jag brukar bära det tillsammans med nakna ögon toppade med lite mascara och lätt glowiga kinder.

emiran_201402271154

902 Fuchsia Flash, 904 Vidid Rose, 910 Shocking Coral

Läppstiften är väldigt pigmenterade och gör mig verkligen inte besviken – färgerna är verkligen intensiva och rika på färg – precis som namnet utlovar! Jag tycker att de är hyfsat lättapplicerade med tanke på hur färgbombiga dessa läppgunk är: och sitter huvudsakligen där de ska trots mycket pratande och farande med läpparna. De färgar av sig, men jag hade liksom inte väntat mig annat på något sätt. Är det dumt av mig att ha den åsikten? Jag förväntar mig nästan aldrig att läppstift är absolut fläckfria bara för att jag vet att jag är så osmidig när jag har det på mig.

Jag tycker att de har viss uttorkande förmåga när de varit applicerade ett tag – vissa gillar inte att läpparna känns torra men jag upplever det snarare som en liten försäkran om att färgen sitter där den ska. Jag tror att det lite är av en smaksak hur man vill att stiften ska bete sig. Om jag tycker att de blir för torra brukar jag grunda, eller efterarbeta, med lite genomskinligt gloss bara för att återfå den mjukgörande känslan.

Har ni testat dessa, vad tycker ni? Jag är i vilket fall som helst KANONNÖJD med mina tre nyanser. Jag trodde aldrig att jag skulle ge mig på sådana färgskalor men har överraskat mig själv rätt ordentligt.

Maybelline Color Sensational Vivid Lipsticks finns att köpa på bland annat KICKS & ÅHLÈNS och har ett rekommenderat pris på 119 SEK.

You May Also Like

8 comments

Reply

Vilka läckra! Skulle ha velat våga bära dem, men någon gång kanske.. :)

Reply

Jag kämpar vidare med det vågandet, det går sakta men säkert framåt :) Jag tror att du skulle passa jättebra i dem, jag kommer ju ihåg hur snygg du var i rött läppstift när vi sågs!

Reply

De är ju så fina och färgstarka :)

Reply

De är ju det :) Har du några själv?

Reply

Grymt fina! :-)

Reply

De är så himla pigmenterade, jag blev ju nästan VÄLDIGT överraskad när jag fick se det själv :P

Reply

Men guud så snygga och somriga! :)

Reply

De är urläckra, hela bunten! Jag är jättenyfiken på alla andra x)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.