emiran_201403021556 emiran_201403021557

Hello Darling (!) säger jag bara. Idag tänkte jag bara tala lite gott om min absoluta favoritrougeborste: Real Techniques Blush Brush. BB är skapad för att applicera bronzer och rouge med ”professionella HD-resultat”.  Borsten är gjord på finaste taklon (ett fint nylonmaterial) och är väldigt mjukt, lent och följsamt.

Jag gillar verkligen att BB är toppig i spetsen, det bidrar till ett jämnt och snyggt resultat när jag applicerar rouget på kinderna. Jag har uteslutande använt min BB till rouge, men är rätt sugen på att köpa en till för att ha till bronzern nu när solen börjar synas allt mer! Det är svårt att beskriva HUR mjuk den här borsten är, men den är verkligen fantastiskt. Jag har tvättat den flera gånger utan att den har fällt någonting, och den är lika följsam och mjuk nu som då.

Det finns verkligen ingenting ont att säga om den här borsten – den ligger fint i handen, den ger ett kanonresultat och den är riktigt snygg och förvaringsbar (den kan stå upp – woho!). Har ni testat Real Techniques Blush Brush, eller kanske någon av de andra penslarna? Vad tycker ni?

Real Techniques går att köpa i Svenska webshoppar. På Lyko hittar ni Blush Brush för 149 SEK. Jag rekommenderar, om ni inte har något för att handla från utländska webshoppar, att kika in Iherb som säljer RTBB för 9 dollar, cirka 83 SEK (plus frakt).

You May Also Like

20 comments

Reply

Jag älskar den där! Fast jag kör den till puder. :)

Reply

Åh, det kanske jag ska testa med! Den måste ju vara perfekt när man ska applicera nära ögonen, bra tips där :)

Reply

Jag har provat de lila ögonborstarna och de är jättebra :)

Reply

Visst är de! Det enda jag saknar är en buffingbrush, men det finns ju andra märken som har fina sådana med :)

Reply

De är underbara. Jag har nästan alla från RT. En favorit är också Contour Brush som jag använder dagligen :)

Reply

Jag har också SB, den är kanonbra! Jag gillar hur mångsidiga borstarna är :)

Reply

Aldrig testat nåt från RT, men är riktigt sugen! Och speciellt på denna borste, vill ha en spetsig rougeborste då jag alltid applicerar det med cirkelrörelser. :)

Reply

OM du beställer den kommer du inte bli besviken, så mycket kan jag lova :) Det dröjde rätt lång tid för mig innan jag beställde mina men jag är SÅ nöjd.

Reply

Haha jag klickade hem den samma dag! ;) Och jaaa, vad mjuk och skön den är!! Ångrar verkligen inte det köpet. :)

Reply

Åh vad kul att du gillade den :D jag funderar på att köpa fler!

Reply

Jag köpte med mig Stippling brush och Expert Face brush när jag var i London sist. EFB är dock för kompakt att använda till foundation då den ”river” upp alla mina torrflagor i ansiktet, beställde därför core-kittet och buffingborsten där i är helt fantastisk till foundation! Jag är väldigt sugen på att testa rougeborsten :D

Reply

Jag håller med dig, EFB är alldeles för kompakt för foundation! Jag har försökt använda den till det men det går inte alls för mig. Jag är väldigt nöjd med mitt core-set jag med, det följer med överallt :)

Reply

Älskar också denna :) So fluffy I’m gonna die <3

Reply

HAHA ÅÅÅÅH! JAG ÄLSKAR DEN FILMEN MALIIN!

Reply

Har inte denna utan en puderborste som också är helt underbar! Så galet mjuka och fluffiga! :)

Reply

Åh, vilken är det? Jag kanske har den jag med ^^

Reply

Jag har nästan alla (utom duofiber-kollektionen jag inte alls är sugen på, och det senaste släppet) och jag älskar i princip varenda en! BB använder jag både till rouge och puder beroende på vilken täckning jag vill ha på pudret. Tycker den är fantastisk!

Reply

Jag har alla set förutom duofiber-kollektionen, precis som du då! Jag är kanonnöjd med mina borstar, de har sån himla fin och jämn kvalité i jämförelse med andra borstar. Jag använder mina varje dag :)

Reply

Jag ska precis till att beställa den och din text gör mig inte mindre sugen på den! :D

Reply

Haha vad kul att höra :) Jag tycker att du gör ett bra val i och med den beställningen ^^ Jag är så himla nöjd!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.