Untitled-1

Hej på er! Jag ville bara meddela att jag har ett smärre lägenhetskaos här hemma med anledning att jag och min sambo äntligen fått fingrarna ur och fått ordning på våra rum! I helgen har vi målat om, bytt plats på sovrum-arbetsrum och haft mer eller mindre kaotiskt hemma hos oss. Mamma och pappa har varit här och hjälp till och Idag som först har jag kunnat koppla in en dator men alla mina skönhetspryttlar är nedpackade och bortstoppade. Jag hoppas att jag har fått ordning på allt senast onsdag eftermiddag, och hoppas ännu mer på att ni har förståelse för den lite sämre uppdateringen här.

En av de bästa sakerna med den här minimakeovern är att jag fått ordning på en liten skönhetshörna i vårt nya sovrum. OM jag är happy!

You May Also Like

2 comments

Reply

Förändringar är ju så härligt på något sätt :) Och speciellt om man kan få en sminkhörna utav det!

Reply

Den här förändringen är dessutom så himla efterlängtad :) och jag avgudar min nya sminkhörna! Det är bara bra belysning som saknas så är det fantastiskt sen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.