Alltså det kan väl tänka sig att man någon gång borde bli mätt på mintgröna lack men nej – jag har inte blivit det än. At Vase Value är ett mintgrönt härligt krämlack från China Glaze City Flourish Collection Spring 2014.

Det får bli först ut i högen av de 12 lack kollektionen består av och jag hoppas att ni har tålamod på att vänta på att få se dem alla! Kunde inte riktigt bestämma mig för vilka bilder jag skulle visa så jag slänger ut en hel drös av dem 

emiran_201403021563 emiran_201403021562 emiran_201403021565 emiran_201403021558 emiran_201403021560 emiran_201403021561

Liksom med andra kollektioner från China Glaze har jag hört att några av lacken från vårens varit bristfälliga och lite småtråkiga i formulan. Det gäller i alla fall INTE At Vase Value, det hade en bra formula och glider fint och lätt ut på naglarna. Första lagret blev lite skirt men lager nummer 2 klarade biffen och resulterade i ovan visade.

Jag ÄLSKADE AVV på naglarna – tänk er hur tokigt snyggt det kommer vara på ett par solbrända händer i sommar. Mumma! Vad tycker ni om At Vase Value, faller ni åtminstone litegrann för det? 

You May Also Like

4 comments

Reply

Åh vilket fint!

Reply

Det är URFINT :D

Reply

Det ser jättefint ut! Skönt att höra att åtminstone något lack har bra kvalité, då kanske det blir något från den här kollektionen trots allt :)

Reply

Jag har faktiskt testat allesammans (gud jag ska bara hinna ordna med alla bilder!) och det var bara ett lack som var tjockt och trist i formulan – snacka om att jag blev kanonglad när det inte var fler än så ^^

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.