FRÅGA: WELLA SP LUXEOIL?

wellaspluxeoil

Bildkälla

Frisören som klippte mig (jag har visst glömt av att berätta att jag klippte av mig håret förra veckan) använde Wella SP Luxeoil på mig när han gjorde den sista finputsen. Jag kikade runt lite och hittade mer info om den på Lyko och sitter och funderar på om den är bra eller inte. Svårt att veta efter en användning liksom.

Enligt Wella själva ska SP Luxeoil ge håret ny struktur och omedelbar släthet. De olika oljorna förvandlar håret (woho, Harry Potter Magic!) inifrån och ut och verkar som ett återuppbyggande elixir. Den kan liksom andra oljor användas i både torrt och fuktigt hår och tillför glans och liv.

Är det någon av er som testat SP Luxeoil och har en uppfattning om vad den gör med håret lite mer långsiktigt? Jag älskade hur den doftade men tyckte att håret kändes lite tungt och flottigt efteråt, men det kan lika gärna bero på de andra hundra produkter jag mosade in i efterhand.

Wella Sp Luxeoil innehåller 100 ml och kostar (på Lyko)  269 SEK.