wellaspluxeoil

Bildkälla

Frisören som klippte mig (jag har visst glömt av att berätta att jag klippte av mig håret förra veckan) använde Wella SP Luxeoil på mig när han gjorde den sista finputsen. Jag kikade runt lite och hittade mer info om den på Lyko och sitter och funderar på om den är bra eller inte. Svårt att veta efter en användning liksom.

Enligt Wella själva ska SP Luxeoil ge håret ny struktur och omedelbar släthet. De olika oljorna förvandlar håret (woho, Harry Potter Magic!) inifrån och ut och verkar som ett återuppbyggande elixir. Den kan liksom andra oljor användas i både torrt och fuktigt hår och tillför glans och liv.

Är det någon av er som testat SP Luxeoil och har en uppfattning om vad den gör med håret lite mer långsiktigt? Jag älskade hur den doftade men tyckte att håret kändes lite tungt och flottigt efteråt, men det kan lika gärna bero på de andra hundra produkter jag mosade in i efterhand.

Wella Sp Luxeoil innehåller 100 ml och kostar (på Lyko)  269 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

Den finns ju som spray också. Kanske ett alternativ om du upplevde den här som lite för tung.

Reply

Jaså? Det ska jag kika upp med en gång!

Reply

Jag älskar min! För min del har lyckan varit att det faktiskt trängt sig in och på lite längre sikt också gjort att mitt hår inte ser lika slitet ut. Jag använder efter dusch å innan fön, å sen som extra finish efter! Jag som älskade Maroccanoil förut, tycker att denna är ett bra mycket bättre alternativ, då jag fått synligare effekt av att håret fräschare ut helt enkelt!

Reply

Amen vad kul att höra! Jag fastnade först och främst att mitt hår luktade helt himmelskt av det, men det låter ju faktiskt helt fab att den FAKTISKT fungerar. Det är sällan jag testar någonting för håret som jag faktiskt fastnar för bara för att mitt hår är så himla ojämnt hela tiden :O

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.