I februari i år lanserade The Body Shop sin kollektion Special Edition Blueberry där Blueberry Shower Gel ingick. Denna väldoftande Shower Gel innehåller naturligt blåbärsextrakt och community Fair Tradeproducerad honung från Etiopien. Vidare är den tvålfri, vilket verkar skonsamt för huden.

emiran_201403021567

Jag har använt BSG frekvent sen den landade här hemma och den står sig fortfarande i duschen. Snart slut, men inte riktigt tömd: rätt dryg med andra ord. Huden känns ren och fräsch efter användning och den är lätt att tvätta av.

Jag har lite svårt att definiera doften på denna. Jag känner att det på något sätt borde dofta blåbär, men den luktar ändå inte riktigt blåbär. Hänger ni med? Min sambo tror hela tiden att jag använder någonting med grape i när jag använder den, haha. Den doftar rätt sött, på gränsen till sliskig. Den balanserar lite på en knivsudd och det är inte alla dagar jag är sugen på att lukta som den gör. Jag gillar den, men ändå inte. Märkligt det där.

Har ni testat Blueberry Shower Gel, vad tyckte ni i sådana fall?

TBS Blueberry Shower Gel innehåller 250 ml och har ett rekommenderat pris på 85 SEK. Finns att köpa i TBS butiker samt i deras webshop.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag gillar en faktiskt :) Gillar de andra produkterna ur serien med :)

Reply

Det är ju en härlig kollektion överlag tycker jag, luktar gott gör den oavsett om den faktiskt luktar blåbär eller inte x)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.