OMG, det är vecka fjorton nästa vecka! Anledningen till att jag blir smått överraskad är att det känns som det var igår jag fick information om Muppets Most Wanted-kollektionen och tyckte att det var så himla lång tid kvar innan den lanserades. Men nu är det bara en vecka kvar och jag tänkte försöka visa de sista lacken ur kollektionen innan måndag!

Idag tänkte jag visa Gaining Mole-Mentum, ett chunky-glitter-oregelbundenhet-olika-storlekar-lack i guld och rosa. Jättefina färger måste jag säga! Det är rätt sällan jag använder den här typ av effektlack men jag trivdes faktiskt rätt bra i det. Nu är det ett tag sen jag bar det (det märks på bilderna först och främst) men blev sugen på att ta fram det igen nu när jag gick igenom alla foton.

emiran218 emiran231 emiran221

Jag har två lager Gaining Mole-Mentum på naglarna här, ovanpå Chillin’ like a Villain. Jag tycker att det är ett fint komplement till CLAV och jag gillar verkligen kombon guld och rosé/rosa. Det är rätt läckert med lack som det här, med oregelbundna chunky-glitter (kan man kalla det glitter?) som lägger sig precis som det vill över nageln.

Vad gillar ni Gaining Mole-Mentum, tjusigt eller ej?

OPI Nailpolish har ett rekommenderat pris på 150 SEK. OPI Muppets most Wanted kommer ut i butik under v.14

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.