NYX Born To Glow Liquid Illuminator Sunbeam är en flytande och multifunktionell highlighter. Den kan användas på kindben, dekolletage och bryn för att få en fräsch och pigg look och kan även fungera som bas innan foundation.

emiran_201403021339

Sunbeam kommer i en upp och ner-vänd plastförpackning som är både lätthanterlig och lättdoserad. Otroligt dryg produkt och man behöver inte alls mycket för önskad effekt. Jag har mest använt Sunbeam som komplement på mina kindben, men har även använt den som highlighter vid brynbenet när jag velat ha lite extra lyft där.

Jag tycker att den är väldigt enkel att använda. Dutta ut lite produkt på handrygg eller finger och applicera den på valfritt ställe. Sudda försiktigt ut med antingen fingertopp, borste eller tops – voila!  På bilden nedan är Sunbeam swatchad rätt tjockt för att ni ska få en uppfattning om vilken reflektionsförmåga Sunbeam har, den är typ rätt otrolig.

emiran_201403021345

NBTGLIS lämnar en fin lyster och ett härligt glow och jag tycker att huden får det där lilla extra när jag använder den. Jag har frestats ett par gånger att blanda i lite i min flytande foundation, men av oförklarlig anledning fegat ur varje gång. Jag vet inte om jag oroar mig för att effekten blir FÖR Edward Cullen-aktig, men det borde den ju egentligen inte bli. Eller hur? Jag vet inte riktigt hur huvudet trollar på en ibland, gör det onödigt komplicerat trots att det egentligen är en rätt simpel procedur.

Har ni testat den här, vad tyckte ni i sådana fall? Jag är helt kär i min 

Nyx Born To Glow Liquid Illuminator har ett rekommenderat pris på 125 SEK. Finns bland annat att köpa på Eleven.se. *Produkten har skickats till mig i recensionssyfte, detta påverkar inte på något sätt mitt omdöme och åsikt om ovanstående.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.