emiran_201403021670

Nude Magique Blur Cream, senaste tillskottet i L’oréal Paris Nude Magique-sortiment, har sedan ett par veckor tillbaka funnits i butik. Med en ultralätt, silikonbaserad formula ger Blur Cream resultatet av mindre synliga porer, jämnare hud och bidrar till att huden får en sammetslen känsla. BC kommer i två nyanser: Light to Medium & Medium to Dark.

Antingen används BC för sig själv för lite diskret täckning, eller som primer under foundation eller BB/CC-cream om man önskar ett mer täckande resultat.

emiran_201403021629

Nude Magique Blur Cream Light to Medium skin

emiran_201403021669

Nude Magique Blur Cream Medium to Dark Skin

Jag har mest hunnit klämma och känna på tuberna men har i alla fall hunnit använda light to medium ett par gånger. När jag först hörde om BC blev jag himla nyfiken då jag tidigare är väldigt förtjust i deras Nude Magique BB-powder från samma serie. Pudret ger ett fint resultat utan att se kakigt ut och ja, varför inte hänga  på ett koncept jag gillat sedan tidigare och testa något nytt?

Jag har visserligen haft både öron och ögon öppna och lagt märke till att det är en hel del som inte riktigt tycker att den lever upp till förväntningarna. Har ni känt något sådant? Efter många bra BB/CC-creams tror jag att man förväntar sig att produkter där det står ”diskret täckning” faktiskt ger någonting åt det hållet istället för att bara bli lite meh.

Har ni några uppfattningar om Blur Cream, har ni testat den? Kanske någonting annat ur Nude Magique-sortimentet?

Nude Magique Blur Cream har ett rekommenderat pris på 169 SEK och finns att köpa i de flesta butiker som H&M, Lindex, välsorterade dagligvaruhandlar, samt div. webshopar.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag har den, tycker den funkar väldigt bra som primer, men jag skulle nog inte säga att den täcker… :)

Reply

Nä jag tycker inte heller att den ger ett tänkande resultat. Tror inte att jag hade använt den helt själv, nä.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.