Spring In My Step är ett av mina absoluta favoriter ur vårens lack från China Glaze. Det ser ut som rosa mjukglass, fluffigt, luftigt, härligt och sött. Jag är lite småberoende av mjukglass, därav liknelsen. Haha!

Nej men helt ärligt, Spring In my Step får verkligen höga poäng av mig. Jag är så förtjust i det 

emiran_201403021672 emiran_201403021673emiran_201403021671emiran_201403021674

Tycker ni inte?

Jag har två lager Spring In My Step här. Jag var orolig att SIMS var ett av de lack som skulle vara mest svårlackade (jag har fått för mig om att pastelliga lack bara är sådana) men blev positivt överraskad. Första lagret var lite skirt men andra lagret hjälpte till att jämna ut och få det fint och fräscht.

Tänk er när (för min del är det om) huden är lite lagom solbränd och sådär vår- och sommarfräsch! Då kommer det här lacket vara ÄNNU snyggare på. Åh. Jag avgudar det.

China Glaze Nailpolish innehåller 14 ml och har ett rekommenderat pris på 98 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

Otroligt fint! Måste ha.

Reply

Haha! Har du köpt det?

Reply

Väldigt sött, passar bra med din hudton. Skönt att den hade bra formula, jag är grymt sugen på pasteller!

Reply

:) Jag har varit Kanontokig i pasteller hela våren :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.