MAKE UP STORE BRUSH CLEANING SOAP

emiran_201403021385emiran_201403021393

Make up Store Brush Cleaning Soap – min räddare i rustning! Tvätt av penslar är SÅ tråkigt och tar sådan tid, men samtidigt vet jag hur viktigt det är att jag faktiskt rengör dem ordentligt. Jag blev tipsad om (kommer inte ihåg var och när) BCS förra året någon gång och vid årsskiftet runtomkring köpte jag min egen.

Bara fukta tvål eller pensel, gör cirklande rörelser i tvålen, in med penseln under rinnande vatten och tvätta bort make-up och tvålrester. Låt borsten torka liggande och sedan är den som ny. Tvålen är väldigt effektiv, lätt parfymerad, och dryg som tusan. Det märks knappt att jag använt min och jag har tvättat mina borstar i flera omgångar.

Jag tycker fortfarande att det är skit-tråkigt att tvätta alla penslar men på något sätt har det blivit bra mycket smidigare. Har ni testat Brush Cleaning Soap, vad tyckte ni i sådana fall?

Make up Store Brush Cleaning Soap har ett rekommenderat pris på 130 SEK. Kan förekomma skillnad i pris beroende på inköpsställe. Finns att köpa i butik.