Jag har helt snöat in på nagellack de senaste veckorna. Jag tror mycket handlar om att jag har gått in i den ”jobbiga” delen av mitt schema på jobbet – den här veckan är jag på jobbet 64 timmar (minus rast) och har liksom inte så mycket tid för någonting. Naglarna är det enda jag bär färg på, sorgligt men sant.

Nästa ut är i alla fall OPI Int’l crime Caper, ett mjölkigt frostigt lack med galet mycket skimmer.

emiran536 emiran515emiran529

Jag har tre lager Int’l crime Caper här. Jag tycker att det liknar I…Juggle Men som släpptes för ett par år sen, men något mjöligare. IJM var mer skimrigt (och så vackert). ICC var lättlackat, torkade fint och ja. Jag är inte sådär hoppa-upp-och-ner-gud-vad-fint-det-är-hysterisk över det, men det är ett diskret lack som passar bra när man vill ha någonting på naglarna men inte kan/får/har möjlighet att ha ett lack som lyser lite mer.

Vad tycker ni om Int’l crime Caper, är det någonting för er?

OPI Nailpolish har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Finns att köpa på bland annat Åhléns, KICKS, ELEVEN.SE, NELLY.COM, EBAY.COM osv.

You May Also Like

2 comments

Reply

Ja usch, jag vet hur det är att jobba så intensivt!

Reply

Det är inte roligt någonting alls! Hur många körningar snittar ni i veckan? :o

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.