emiran_201403021684

Maybelline Big eyes Volume express mascara är en tvådelad volymmascara som lovar att maximera och framhäva fransarna! Det speciella med Big Eyes är att den har två borstar – en för den övre fransraden och en för den nedre. Borsten för övre fransraden är specialdesignad att få 360 graders volym (volym både utåt och uppåt) och borsten för nedre fransraden är minimerad för att komma åt även de lite knepigare vrår.

emiran_201403021685

Upper Lashes

emiran_201403021687

Lower Lashes

Jag tycker att det är bra tänkt att ordna med en borste anpassad för nedre fransraden då det faktiskt kan vara lite svårt att med, exempelvis, större borstar komma åt och alldeles intill utan att kladda ner hela ögat med mascara. Det här med att få volym 360 grader all over the place har jag väl lite svårare att förstå mig på men det är som det är.

Jag tycker att hylsan i sig är rätt fräck och den syns bra i necessären. Det enda jag rent stilistiskt och användervänligt har att anmärka på är att jag tycker att skaften på borstarna är i kortaste laget: det har hänt flera gånger att jag slår i hylsan mot ögat för att skaftet helt enkelt blir för kort. Är det någonting ni upplevt? Det kanske är en sådan där idiotsak att små-irritera sig på, men jag tycker ändå att det är värt att nämnas.

emiran_201403021688

Utan mascara

emiran_201403021695Med Maybelline Big eyes Volume express mascara

Jag tycker att det är en trevlig vardagsmascara med bra svärta och helt okej hållbarhet. Jag har märkt att den tenderar att smula en aning när jag jobbar långa dagar, men så sitter jag framför en dator eller springer runt på annat och har ett rätt upp-och-ner-och-fram-och-tillbaka-jobb som kräver hållbart och tåligt smink.

Det jag uppskattar mest med den här mascaran är ändå borsten framtagen för de nedre fransarna. Jag tycker att den är smidig, enkel och lätt att använda och mina nedre fransar blir kanonfina. Jag tycker att borsten för de övre fransarna är helt okej men det är helt klart den mindre borsten som är den solklara vinnaren i den här kombinationen.

Har ni testat Maybelline Big eyes Volume express mascara, vad tyckte ni om den?

Maybelline Big eyes Volume express mascara har ett rekommenderat pris på 149 SEK. Finns i nyanserna Black och Brownish Black. Finns att köpa på bland annat Kicks, Åhléns, eleven.se, nelly.com osv.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.