IsaDora Rio Carneval Lips & Nails spring/summer 2014 har landat i butik och är helt enkelt en kollektion med nagellack och läppgunk i både nya utföranden och redan lanserade. Godbitar som Wonder Nail Atlantis, Hot Hibiscus och Pure Coral återlanseras och nya färger som Peachy Colada, Flip Flop & Copacabana träder in i hyllorna.

Bland de Moisturizing Lip Gloss som ingår i kollektionssläppet ser vi sedan tidigare lanserade Tropical Pink, Peach Pearl och Coral Glow, tre nyanser jag verkligen förknippar med sommar, sol och värme. Tiger Lily är däremot helt nytt i sortimentet.

emiran_201403021696

IsaDora Moisturizing lip Gloss Tiger Lily är ett läppglans med återfuktande och vårdande egenskaper som ska motverka nariga och torra läppar. Tiger Lily har en jättefin korall-persika-ton fullmatad med guldiga och blå glitterpartiklar. Jag fick hem TL i fredags och det har hängt med mig hela jobbhelgen. Urtjusigt! Swatches kommer.

emiran_201403021697

782 Flip Flop, 784 Copacabana, 785 Beach Pearl, 787 Peachy Colada

IsaDora Wonder Nail kommer i fyra nya sommarsprakande nyanser. Jag har alltid varit svag för vår- och sommarkollektioner och ja, korall och rosa hör sommaren till! Peachy Colada är ett läckert blekt persikofärgat lack som ser ut att ha exakt samma nyans som en av mina blusar i garderoben. Copacabana är läckert korallfärgat (vilket tyvärr inte syns på bilden) och Flip Flop är ett rätt snyggt rosa lack men inte sådär världsomspännande unikt. Beach Pearl är det jag är minst nyfiken på och jag tror att det har med att göra att det ser ut att ha en mer pärlemoraktig finish, något jag har lite svårt för.

Under sommarhalvåret använder jag ofta minimalt med ögonmakeup för att värmen allt för ofta säger sitt gällande hållbarhet och smidighet – därför tycker jag att det är rätt klokt av IsaDora som anammat en kollektion bestående av lack och läpprodukter som är de två saker jag ofta kör rätt mycket mer på under sommaren eftersom makeupen annars är så enkel.

Vad tycker ni, är det något som lockar? Jag tycker själv att nya Tiger Lily är grymt snyggt, den där peachy-coral-nyansen med allt guldigt och blått glitter. Mums! Lacken, speciellt  Copacabana, kommer vara urläckra på solkysst hud!

IsaDora Rio Carneval Lips & Nails spring/summer 2014 kom ut i butik redan under v. 13 (jag sprang på kollektionen tidigare idag och såg att det redan var rätt utplockat bland färgerna!).

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag är sugen på allt utom beach pearl, så för mig lär det bli lite inköp, ska bara bestämma mig för vad :)

Reply

Blev de några lack köpta? Jag är också lite skeptisk till BP, jag har så svårt för pärlemor!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.