PROMOPICSTRIPPEDNUDE

I år är Maybelline New York officiell makeupsponsor för Mercedes Benz Fashionweek i New York. För att komplettera detta lanseras Maybelline New York The Stripped Nudes collection i maj i år. Kollektionen, som är inspirerad av den hetaste catwalktrenden just nu – NUDE – innehåller dova men djärva nyanser som Maybelline lovar ger en ”naturligt vacker” look.

Kollektionen består av två läckert nudefärgade Color Sensational-läppstift samt fyra nya Color Show-lack (två kräm, två glitter).

 

COLORSHOW1

 

Color Show Bare It All, Undress To Impress

COLORSHOW2

 

Color Show In Your Flesh, Bronze Me Up

maybellinecolorsensationallipstick

Color Sensational 710 Soultry Sand, 725 Tantalizing Sand

Jag blev minst sagt förvånad när jag fick veta att Maybelline skulle släppa en Nude-kollektion till våren! Trodde någonstans i mitt stilla sinne att vi skulle se färgkavalkad efter färgkavalkad men det blev helt åt andra hållet. Lite besviken är jag väl på att vi inte får se mer färg, men det är inte detsamma som att jag inte gillar det jag ser.

Jag tycker att lacken ser tjusiga ut – speciellt kombinationen Bare it all + Undress to Impress. Det ska bli intressant att se hur de ser ut i butik. Jag är väldigt sugen på att se hur Soultry Sand ser ut på, om jag inte har helt fel är det vad tjejen på promobilden har på sig och i sådana fall ser det ut att vara riktigt tjusigt. Tantalizing Sand är jag lite mer skeptisk till, det ser lite orange-leverpastej-aktigt ut! Men jag får nog kika in det lite bättre när det väl kommer till kritan.

Vad tycker ni om kollektionen, känns det rätt att släppa en Nude-kollektion nu när man förväntar sig friska fläktar av färg? Jag har fått två olika info om när kollektionen släpps – dels säger pappren att den släpps i maj – på ett annat ställe v. 16. Men om jag inte såg helt tokigt tyckte jag mig se dem redan i måndags, nästintill slutsålda dessutom. Är det någon mer än jag som sett ställen uppe redan?

Maybelline New York The Stripped Nude lanseras inom kort. Color Show Nail Polish har ett rekommenderat pris på 39 SEK. Color Sensational Lipstick har ett rekommenderat pris på 119 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Åhh.. jag känner mig lite besviken. Är detta den svenska utgivningen av the buffs? Förväntade mig lite mer läppstift som de givit ut i usa D:

Reply

Jag vet faktiskt inte om det är det, har inte fått någon vidare info om det men ärligt talat skulle jag nog kunna tänka mig det. Jag har också sett fram emot the buffs eftersom lippisarna verkar så fina!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.