Jag är som nämnt inne i en sån där period där mitt schema är väldigt hektiskt och fullmatat med jobb och det påverkar mina skönhetsrutiner en hel del. Plötsligt känns det som att jag inte får till bryn, eyeliner eller någonting och jag bara smackar på foundation och mascara på morgonen (och halvtaskiga bryn då) utan att riktigt hinna med att se vad jag gör för fel.

Så hittar jag tutorials som denna från MakeupByAlli och jag bara blir sådär omg-slita-mitt-hår-för-jag-förstår-inte-vad-jag-gör-för-fel-bryt. Har ni också sådana där perioder när ingenting plötsligt vill med sig? Amagad, vad ska man göra för att ta sig ur skiten? :P

You May Also Like

2 comments

Reply

Wow, hon är ju så säker på handen… Jag skakar som ett asplöv när jag ska göra eyeliner haha :)

Reply

Hon gör det som ett pro! Jag har blivit skitkass på mina eyelinerskills, skulle behöva vara lite som henne :p

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.