MissREBELMODEL

L’oréal Paris sommarkollektion heter Miss Rebel – en intensiv och färgsprakande look! Till Miss Rebel-looken kommer 5 stycken ”one Shots” i form av Le vernis Indigo Classique, Miss Manga Electrical Blue och Color Riche Le Crayon 06 Delicate Beige, 11 Lovely Lilas & 12 Ocean Blue. Till kollektionen hör också tre redan permanenta produkter; Miss Manga Black samt Le Vernis 210 Shocking Pink & 602 Perle De Jade.

 

missmangablue

 

Miss Manga Mega Volume Electric Blue 139 SEK

colorpens

Color Riche Le Crayon (N&U) 06 Delicate Brown, 11 Lovely Lilas, 12 Ocean Blue 99 SEK

Indigo-Classique

Le Vernis Indigo Classique 59 SEK

nailpolish

Le Vernis 210 Shocking Pink & 602 Perle De Jade 59 SEK

Det jag är mest nyfiken på är den blå versionen av Miss Manga Volume Mascara eftersom Miss Manga verkligen blev min favoritmascara all time efter att den lanserats. Sedan är jag lite nyfiken på Indigo Classique med sin ”jeans-effect”, men annars är jag inte sådär jätteimponerad av kollektionen i helhet. Jag kan tänka mig att Color Riche Le Crayon lätt lägger sig i veck och det är ju inte sådär superläckert.

Jag trodde att Miss Rebel skulle innebära läckra ögonskuggor, en sjujäkla eyeliner och framförallt något riktigt pow-läppstift i stil med det modellen har på Promobilden. Det är väl en söt kollektion, men lacken kommer ju från en tidigare lansering och mascaran är ju egentligen bara en uppdaterad version av en redan grym produkt (vilket i sig inte är fel men ändå). Det är ju ändå en sommarkollektion!

Vad tycker ni om Miss Rebel, är det någonting som lockar er? 

L’oréal Paris Miss Rebel summer 2014 lanseras v. 18 och kommer finnas att köpas på KICKS, ÅHLÉNS, LINDEX, COOP, ICA ETC.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.