Lotus Begins var också ett av mina tippade favoriter och inte hade jag fel där heller. En syrén-lila gudomlig skapelse i ljuvligaste toner… Ja alltså jag kunde inte låta bli att gå in i lyktstolpar (okej så illa var det faktiskt inte) när jag hade det här på mig. Det är verkligen SÅ fint. Det är lila, det är fräscht, det är fint och ännu finare än så.

emiran_201403021702 emiran_201403021704 emiran_201403021703

Ytterligare ett lack ur kollektionen med bra formula och inte speciellt jobbigt att lacka med alls. De tenderar att vara lite tråkiga första lagret, men det andra lagret räddar ALLTID hela lacket. Jag förstår inte riktigt hur det fungerar, men fungerar gör det.

Först är det lite för skirt, och sen alldeles fab! Jag var ju rädd att de här lacken skulle vara en katastrof rakt igenom (jag vet inte varför jag fått för mig om det) men några av China Glaze senare kollektioner har varit väldigt ojämna i formulan. Det vet ju ni med menar jag!

Lotus Begins lanserades med City Flourish spring 2014. China Glaze finns att köpa på bland annat KICKS, ELEVEN.SE, NELLY.COM, BEAUTYBAY.COM, EBAY.COM OSV.

You May Also Like

2 comments

Reply

Vad vårigt/somrigt detta var. Superfint! :)

Reply

China glaze har verkligen lyckats jättebra med den här vårkollektionen :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.