Make up store Reflex Cover är en tunn flytande concealer som beskrivs vara en riktig mirakelprodukt. På ett ”nästan magiskt sätt” trollar den bort oönskade problemområden i ansiktet: speciellt effektiv sägs den vara mot mörka ringar under ögonen och röda partier!  Make up Store menar att den blir särskilt bra eftersom den innehåller ljusreflekterande pigment som ljusar upp och döljer skavanker på ett naturligt sätt.

DSC_041K0

Jag föll som en fura för Reflex Cover in medium (whoops!) när jag var på makeuprådgivning tidigare i år och har använt den mer eller mindre dagligen sedan dess. Tuben är liten och smidig att ha i väskan för en snabb uppiff under dagen. Concealern är riktigt tunn i formulan men är väldigt dryg och det behövs verkligen otroligt lite för att den ska göra verkan.

Jag brukar främst använda den för att dölja mörka ringar under ögonen och tona ner röda näsvingar såhär när vädret fladdrar mellan varmt och bitande kallt. Jag brukar också använda den för att dämpa rödheten på min näsa (jag har verkligen en rudolfnäsa när det är kallt) och jag måste bara säga att reflex cover blivit min räddare i nöden!

Hade jag inte testat den själv hade jag aldrig trott på att den skulle vara så bra som den beskrivs att vara på Make Up Stores hemsida, men jag tycker verkligen att den är värd alla pluspoäng och uppiggande adjektiv. Dryg, lätt att använda, smidig att bära med sig – och framförallt att den ger ett riktigt bra resultat. Den är inte tillräckligt fast i formulan för att täcka röda plitor, men det brukar jag istället använda min Cover all Mix till, vilken är mer lämpad för just den typen av täckning. Jag är verkligen helnöjd med RC och kommer absolut köpa en ny tub när den jag har tagit slut.

Har ni testat Reflex Cover, vad tyckte ni i sådana fall? 

Make Up Store Reflex Cover innehåller 10 ml och har ett rekommenderat pris på 245 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.