Jag fortsätter i vårens tecken med China Glaze Petal To The Metal. Det är ett rosa-neon-korall-ish-lack som torkar aningen matt. Det var ett helskotta att försöka få ordning på bilderna så att det korallfärgade kom fram men nej, jag lyckades inte helt. Så ja, tänk er lite mer korall så tror jag att det går bra.

emiran_201403021730 emiran_201403021731emiran_201403021733

Det räckte med två lager PTTM för att få det täckande. Det första i högen lack från City Flourish som jag tycker har varit lite småtrist i formulan. Det var rinnigt och tjockt på samma gång (hur det nu kommer sig) och jag var rädd att det inte skulle bli någonting av det alls men med ett lager Seche fungerade det riktigt fint ändå.

Det är i vilket fall som helst ett kanonläckert lack som jag kommer bära många gånger i sommar, det är en sak som är säker. Vad tycker ni om det, tror ni att ni kan se den där neon-koralligheten som bilderna inte riktigt snappar upp?

China Glaze har ett rekommenderat pris på 98 SEK. Finns bland annat att köpa på Eleven.se, Nelly.com, Kicks.se/KICKS osv.

You May Also Like

2 comments

Reply

Har faktiskt på mig det här idag! Färgen är verkligen fantastiskt fin, men håller med om formulan tyvärr :/

Reply

Ååh vad kul! Det är verkligen så läckert men förjävligt att lacka med. Synd att ditt också var så :(

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.