emiran_201403021729

OM jag blev alldeles till mig när posten kom igår! Jag tjoade glatt när jag såg att jag fått ett utskick från The Body Shop och sprang iväg med en gång och hämtade paketet (det har tydligen legat och väntat sedan i torsdags, omg!) och fann en hel hög med härligt fräscha nyheter som jag knappt kan bärga mig från att visa.

Vad sägs om läskande Sorbet i bland annat Strawberry och Pink Grapefruit? Eller picture-perfect, sommarkysst hy? The Body Shop gör vad de är allra bäst på; tar hand om vår hud och inspirerar till att göra något mer för omvärlden. Jag gillar dessutom att årets nyheter kom i en tygkasse (av 100 % återvunnet material) med tydligt budskap om TBS’s filosofi 

Har ni redan kikat närmre på The Body Shops nyheter? Vad tycker ni om det so far?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.