The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet lanseras i morgon, 25 April (lagom till lön!) och är det senaste i en rad utvecklade produkter TBS tagit fram för att göra oss väl förberedda och återfuktade under den stundande sommaren: Som ett sammetsmjukt moln av ljuvlig svalka och skön fuktighetsbevaring är det hudens bästa vän i värmen.”

Det som gör Aqua Boost så speciell är att den innehåller Aqua Sphere-teknik: mikroskopiska sfärer med fukt som fungerar som minimala reservoarer som kan hålla hundratals gånger sin egen vikt i fukt.” Med sina speciella egenskaper och 2 miljoner Aqua-Spheres ska Vitamin E Aqua Boost Sorbet därför ge upp till 24 timmars fuktighetsbevaring.

emiran_2014030217371emiran_2014030217351

Utöver denna pow-wow-lansering av sfärer och återfuktning innehåller den här sorbet(en?) community Fair Trade-producerad vetegroddsolja, sojaolja och sheasmör vilka allesammans är naturliga återfuktare. Dessutom innehåller Aqua Boost mineralpartiklar som hjälper till att ”absorbera fett och ge hyn en matt finish.” Den har en fjäderlätt formula och håller ansiktet fräscht och fritt från glans från morgon till kväll.

Jag fick hem mitt nyhetspaket i tisdags och har sniffat, petat och testat Aqua Boost sen dess (och kommer naturligtvis göra ett tag framöver). Än så länge är jag upp över öronen förälskad och hoppas att det där första saliga lyckoruset håller i sig genom hela testperioden. Den känns avsvalkande, doftar somrigt fräscht, och hyn blir himmelskt mjuk efter användning – än så länge lever Aqua Boost verkligen upp till mina förväntningar. Jag kommer fortsätta testa och se över hur jag tycker att den fungerar, känns och verkar och sen kommer jag komma med ett lite längre utlåtande framöver.

Är Aqua Boost någonting ni blir sugna på att testa? Kommentera gärna!

The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet innehåller 50 ml och har ett rekommenderat pris på 215 SEK. Lanseras 25 April 2014.

You May Also Like

2 comments

Reply

Sorbeten, enligt Wiktionary.

Reply

Thanks!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.