Idag är det även lanseringsdag för The Body Shops Body Sorbet, ett helt nytt sätt att svalka huden under sommarmånaderna. ”Body Sorbets ger dig en svalkande uppfräschning, och håller huden fuktighetsbevarad utan att bli kladdig.” Det lanseras fem fruktiga versioner – Peach, Satsuma, Strawberry, Mango & Pink Grapefruit – samt en mer blommig version i Moringa.

emiran_201403021739emiran_201403021738

The Body Shop Body Sorbets

Med huvudingredienser som 100 % ekologisk Community Fair Trade-producerad Aloe Vera från Guatemala – lenar, vårdar, svalkar och fräschas huden upp efter användning. TBS tipsar dessutom om att förvara våra Body Sorbets i kylskåpet för att få en extra avsvalkande effekt när det är som varmast ute.

Jag fick hem fyra av fem (jag blir lite osäker på om satsuma finns eller ej, är det någon som har koll på det?) sorbeter och jag tycker att var och en av dem verkligen lever upp till sin sommar-fräschör. De ser ju dessutom så läckert fräscha ut! Jag gillade till och med Moringa-versionen, trots att jag har svårt med blommiga dofter.

emiran_201403021742

Moringa

emiran_201403021740

Mango

emiran_201403021741

Strawberry

emiran_201403021743

Pink Grapefruit

Jag har bara testat Pink Grapefruit än så länge men jag gillade hur snabbt de verkar gå in i huden och hur len den känns när sorbeten sjunkit in i huden. Nu har jag väldigt torr hud sen det här hej-jag-kan-inte-bestämma-mig-om-det-ska-vara-varmt-eller-kallt-vindstilla-eller-stormstyrka-vädret så jag tror fortfarande att jag behöver en fetare kräm fram tills dess att min hud tycker att den mår bra igen.

Men jag ser fram emot att testa Body Sorbets mer ingående, speciellt när jag är så nöjd med Vitamin E Aqua Boost Sorbet som jag visade upp igår. Är ni nyfikna på Body Sorbets, har ni några tankar om dem?

The Body Shop Body Sorbets innehåller 200 ml och har ett rekommenderat pris på 165 SEK. Säljstart 25/4-14.

You May Also Like

6 comments

Reply

Jag tror att det är Peach som inte finns. Satsuman har jag sett på .com-sidan (http://www.thebodyshop.com/bath-body/body-moisturisers.aspx), så det är nog ”bara” ett type-o.

Reply

Tack hunny! Jag får ta och uppdatera inlägget när jag kommer hem. Jag såg satsuman i butik i helgen så jag tror att det är peach som är felinfon.

Reply

Jag är jättesugen på att testa dessa! Är nog mest sugen på Strawberry… eller mango! Svårt att välja :)

Reply

Jag blir ju glad av att bara se dem :p Jag håller med, hade jag fått välja hade det blivit svårt. Jag gick och luktade på satsuma nere på stan och den luktade helt fantastiskt.

Reply

Stannar doften kvar bra efter att man använt dessa? synd om det är peach som inte finns, den lät ju bäst haha;) men dom andra låter riktigt härliga också!
Jättefin blogg!:)

Reply

Jag har inte fått någon jätteuppfattning om dem än men jag tycker att man känner en hint av doft efter ett tag men jag kan inte direkt säga hur länge efter – än :p Ja det var ju lite dråpligt att den inte fanns, annars luktar de produkterna så gott, men jag lovar att du inte blir besviken på de andra. Och tack så mycket, vad glad jag blir :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.