Förra veckan lanserade IsaDora sin nyaste produkt på marknaden: IsaDora Gel Nail Lacquer. IsaDora kallar det en ”gel nail polish revolution” eftersom det är den första uppsättningen gel-lack som inte kräver en UV-lampa för att härda.

Det färgade Gel Nail Lacquer och Gel Nail Lacquer Top Coat är en reaktiv kombination som tillsammans skonsamt självhärdar och efterlämnar en glossy finish som inte flagnar.”

emiran_201403021744emiran_201403021746

IsaDora Gel Nail Lacquer

Hur gör man då? Jo. Först applicerar man valfritt Gel Nail Lacquer på nageln (två lager) och låt det torka i cirkus tre minuter innan det är dags att fortsätta till nästa steg. Därefter appliceras ett lager Gel Nail Lacquer Top Coat och så är det färdigt!

Den helt nya formulan har en hållbarhet på upp till en vecka och tillför en glossig och fräsch finish till naglarna. Borttagningen är lika enkel som appliceringen: använd bara vanlig nagellacksremover så är gel-lacket borta på ett kick.

emiran_201403021749

220 Classy Nude

emiran_201403021748

222 Pink Bomb

emiran_201403021747

Gel Nail Lacquer Top Coat

Nu (till en början kan tänkas) släpps tio nyanser i en mer klassisk färgskala med basfärger som nude, rött, rosa och blått. Jag har fått hemskickat 220 Classy Nude samt 222 Pink Bomb samt ett Gel Nail Lacquer Top Coat för att kika lite närmre på. Jag tycker att det är synd att spektrumet nyanser inte är bredare än vad det är, men jag antar att man behöver släppa nyanser i ”rimliga” toner innan man utvecklar idén och lägger fram ett större utbud.

Jag har naglarna lackade med Pink Bomb as we speak och har tänkt att köra veckotestet på det för att se om det faktiskt kan hålla i en vecka med mitt jobb och allt. Vad tycker ni om IsaDoras nyhet, är ni något intresserade? Jag tycker att det verkar kanon med ett gel-lack system utan UV-lampa om det verkligen fungerar.

IsaDora GelNail Lacquer & IsaDora Gel Nail Lacquer Top Coat har ett rekommenderat pris på 89 SEK flaskan. Det kommer ett tag framöver finnas ett introduktionserbjudande ”kombipris” där man får lack + topcoat för 149 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Haha, jag drog på Pink Bomb igårkväll också :) Ska bli spännande att se vad du tycker!
Kram

Reply

Haha sammanträffande! Ja detsamma :) Jag insåg redan i söndags att två lager var för lite så jag har en ful kant på min långfingernagel, duh!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.