OPI Neon Collection summer 2014 är näst ut i raden av färgsprakande lack som släpps det här året. Kollektionen består av 6 stycken neon-lack i poppiga, powiga och piggelina färger och heter inget mindre än Life Gave Me Lemons, Juice Bar Hopping, Down to the core-al och så vidare och så vidare. Till kollektionen släpps också ett helt nytt basecoat framtaget för att neonlacket ska få en lysande och mer sprakande karaktär!

Är jag svag för någonting är det nagellack (som att det var en nyhet!) och jag har fortfarande ett helt hav här hemma som inte blivit testade för att jag inte riktigt hinner med. Men det hindrar mig ju inte från att sukta efter nya lack eftersom man kan bära nagellack varje dag, året runt. Vad säger ni, är neon någon hit?

OPIneons1

Life Gave Me Lemons, You Are So Outta Lime! & Juice Bar Hopping

OPIneons2

Hitter Than You Pink, Push & Pur-Pull & Down To The Core-al

PUTACOATON

Put A Coat on!

 

Jag är otroligt peppad på att se hur pass neonig Limegröna You are so outta lime!, hur extrempoppigt Life Gave Me Lemons och hur ljuvligt korallneontonat Down To The Core-al faktiskt är. Sedan tror jag att Hotter Than You Pink kan vara riktigt läckert, speciellt om den innehåller en hint av blått skimmer som det ser ut att göra på promobilden.

Sedan är jag väldigt nyfiken på hur det nya baslacket fungerar och hur det är tänkt att göra lacken poppigare. Kanske gör det neonlack mer lättlackade? De är ju annars rätt tricky att jobba med. Tycker ni att Neon Collection för sommaren 2014 är någonting värt att kika närmre på? Kasta iväg en kommentar vet jag!

OPI Neon Collection Summer 2014 kommer komma i butik i mitten av maj. Rekommenderat pris på 150 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.