emiran_201403021754-2

Maybelline New York The Stripped Nudes Spring 2014

 

I början av april nämnde jag att Maybelline, i samband med deras officiella sponsring av Merzedes Benz Fashionweek i New York, lanserar The Stripped Nudes collection 2014 nu i Maj. Kollektionen vars inspirationskälla är NUDE och åter NUDE, tar fram det djärva i det dova och skapar tillsammans en naturlig, vacker look.

emiran_201403021758

Color Show Bare it All, Undress to Impress

emiran_201403021756

Color Show Bronze Me up, In your Flesh

emiran_201403021759

Color Sensational 710 Soultry Sand, 725 Tantalizing Sand

 

Det känns som att jag har haft huvudet mer eller mindre nedstoppat i sanden de senaste veckorna och har kommit efter något brutalt med bloggandet. Stripped Nudes landade hemma hos mig för ett par veckor sedan och har legat och väntat på att få ett omdöme sen dess. Allt som allt innehåller kollektionen 6 nyheter: 4 nya Color Show Nailpolish samt 2 nya Color Sensational Lipsticks.

Appropå ingenting avskyr jag verkligen ordet Flesh, så när jag såg att ett av lacken hette In your Flesh blev jag lite smått gåshudsbenägen. Jag vet inte varför jag ogillar ”flesh” så mycket, men ja, någonting ska man väl ha problem med antar jag. Utöver namnproblematiken tycker jag att lacken ser fina ut; inte vad jag direkt skulle kastat mig över om jag var nere på stan på jakt efter ett nytt lack, men absoluta kandidater till ett bra nude-lack.

Gällande läppstiften var jag helt säker på att Soultry Sand var den självklara vinnaren av de båda men det visade sig att Tantalizing Sand (som såg ut som leverpastej på stift på promobilderna) var det stift som fungerade att bära. Jag vet inte riktigt hur man tänkte med Soultry Sand, om man tänkte alls.  Eftersom det är en kollektion inspirerad av specifik karaktär är det svårt att börja gorma om brist på färg, men jag saknar ändå allt det som hör våren till då jag vill ha mycket färg till vår och sommar. Det är en fin kollektion men jag tycker att den känns lite malplacerad, trots allt.

Vad tycker ni, är Stripped Nudes något för er?

Maybelline New York The Stripped Nudes ska enligt mitt material ha säljsstart i Maj 2014, men finns, om jag förstått det rätt, redan i butik.

You May Also Like

2 comments

Reply

Buhuu, jag fick inte dessa produkter.. Jaja, jag har ju hundra miljarder andra produkter att ta tag i och fota idag :P

Reply

Absolut! Måste prova ’Tantalizing Sand’. Har varit ute efter ett nude-läppstift länge! :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.