NOTD: CHINA GLAZE METRO POLLEN-TIN

Metro Pollen-tin är verkligen en pollenchock utan dess like. Gult, lite mer gult och så kan vi väl fundera på om det kanske eventuellt är, låt säga, gult? Det är inte ofta jag bär gula lack men när jag väl gör det brukar jag vara väldigt nöjd med att jag lackade med just gult.

Metro Pollen-tin är alltså ett av krämlacken från China Glaze City Flourish spring 2014 och kom ut på marknaden för ett par månader sen. Jag min tok beställde hem hela kalaset och är grymt nöjd med alla lack än så länge!

emiran_201403021760emiran_201403021763emiran_201403021762

Jag hade två lager MPT för att få en jämn och fin täckning. Som alltid när jag lackar gult var jag innan appliceringen lite skeptisk om formulan skulle vara vettig eller ej. Jag har ju överraskats positivt en rad gånger vad gäller kvalitén på den här kollektionen och Metro Pollen-Tin håller även det måttet.

Gillar verkligen att det är olik-tonat på varje bild här över (eller inte). Jag tror att de två första bilderna är de bästa rent färgåtergivande. Det här med att få rätt gul nyans på bilder är inte min starka sida.

Vad tycker ni om det här solskenslacket, tycker ni att det är värt sin vikt i gul(d)t?

China glaze har ett rekommenderat pris på 98 SEK. Finns att köpa på bland annat H&M (Upptäckte jag i veckan!), Åhléns, Beautybay.com, eleven.se, ebay.com osv.