Metro Pollen-tin är verkligen en pollenchock utan dess like. Gult, lite mer gult och så kan vi väl fundera på om det kanske eventuellt är, låt säga, gult? Det är inte ofta jag bär gula lack men när jag väl gör det brukar jag vara väldigt nöjd med att jag lackade med just gult.

Metro Pollen-tin är alltså ett av krämlacken från China Glaze City Flourish spring 2014 och kom ut på marknaden för ett par månader sen. Jag min tok beställde hem hela kalaset och är grymt nöjd med alla lack än så länge!

emiran_201403021760emiran_201403021763emiran_201403021762

Jag hade två lager MPT för att få en jämn och fin täckning. Som alltid när jag lackar gult var jag innan appliceringen lite skeptisk om formulan skulle vara vettig eller ej. Jag har ju överraskats positivt en rad gånger vad gäller kvalitén på den här kollektionen och Metro Pollen-Tin håller även det måttet.

Gillar verkligen att det är olik-tonat på varje bild här över (eller inte). Jag tror att de två första bilderna är de bästa rent färgåtergivande. Det här med att få rätt gul nyans på bilder är inte min starka sida.

Vad tycker ni om det här solskenslacket, tycker ni att det är värt sin vikt i gul(d)t?

China glaze har ett rekommenderat pris på 98 SEK. Finns att köpa på bland annat H&M (Upptäckte jag i veckan!), Åhléns, Beautybay.com, eleven.se, ebay.com osv.

You May Also Like

9 comments

Reply

Jag gillar det :) Tycker gula lack ser riktigt fräscht ut!

Reply

Jag glömmer alltid bort mellan varven hur mycket jag gillar att bära gula lack, dumt egentligen!

Reply

Riktigt fin och unik gul. Den här måste jag nog skaffa mig framöver. :)

Reply

Jag är nyfiken, har du köpt några lack ur kollektionen än? :) Förresten! Jag kan inte kommentera i din blogg (din är förvisso inte den enda men det är en av dem), du har ingen aning om varför?

Reply

Superfint!!

Reply

Grymt snyggt! Vet vad jag ska hålla utkik efter :)
Btw, jag vet inte om du såg det, men jag var inne på Sephora för ett tag sen å kollade in Anastasia grejerna & allt låg mellan 20-40$

Reply

Haha det tycker jag verkligen :) ÅÅÅH! GULLUNGE! Alltså 40$ är ju ingenting om det handlar om ex. brow-paletten, den kostar ju typ 900 spänn här i sverige :O När kommer du tillbaka till det kalla landet? Vågar jag fråga dig om du vill handla lite läppgunk och sånt till mig? Jag kan naturligtvis skicka över pengar till dig innan i sådana fall!

Reply

Bara maila mig en lista på saker, så kollar jag upp dem & återkommer, hahah. Är inte säker på om jag kollade upp paletten, men vad det såg ut som så låg sakerna på högst 40$. Kan dock ha varit individuella grejer, osäker.
Som sagt, skicka en lista bara! :)
Och jag är tillbaka precis lagom till Ells student, så vi syns ju då :):)

Reply

Då ska jag se till att sno ihop en liten lista. Det är så frustrerande att det finns så mycket fint utomlands som inte finns här! Jag får ta och flytta helt enkelt, haha :) dilemmat med den där paletten är att den står på min önskelista så jag vet inte om jag vågar be dig ordna den, men det löser sig säkert på något sätt :p

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.