Varje ny säsong behöver nödvändigtvis inte innebära en oändlig hög nyheter: det kan också innebära att återupptäcka produkter som blivit lite halvt som halvt bortglömda för att de inte hör säsongen till. För att vi inte helt ska glömma bort dessa undangömda godbitar har The Body Shop helt enkelt avslöjat sina mest rekommenderade och bäst säljande produkter, vilket resulterat i The Body Shop Beauty Must Haves våren 2014.

emiran_201403021793

The Body Shop Beauty Must Haves våren 2014 

emiran_201403021795

All-In-One BB Cream är ”makeup och hudvård i ett.” I tuben ser den ut som vilken vit kräm som helst men väl på huden förvandlas den till en vårdande foundation. Ska verka fuktighetsbevarande i upp till 24 timmar och ger en jämn och fin finish. Finns i fyra nyanser: 00, 01, 02 & 03.Rekommenderat pris: 200 SEK/25 ml.

emiran_201403021798

Lip & Cheek Stain är framtaget för att både ge kinder och läppar en fräsch och naturlig touch. Finns i två nyanser: Coral & Rose Pink. Rekommenderat pris: 155 SEK/8ml.

emiran_201403021796

Honey Bronze Shimmering Dry Oil är en skimrande kroppsolja som ger huden en bronsig, lyxig ton utan ränder. Lämnar huden mjuk, smidig och gyllene. Doftar av Monoi och honung. Rekommenderat pris 255 SEK/100ml.

emiran_201403021797

Shimmer Waves är framtagna för att ge en naturlig och vacker lyster åt huden. Används antingen på ansikte och kinder för ett lystergivande och skulpterat resultat, eller som ögonskugga för att få en glowig, skimrig look. Finns i tre nyanser: 01 Bronze, 02 Blush & 03 Apricot. Rekommenderat pris: 265 SEK/8.5g.

emiran_201403021799

Nutriganics Drops Of Youth gör din hud synligt fräschare, friskare och slätare. Med ett par droppar – morgon som kväll – hjälper Drops of Youth huden att ”uppnå ungdomlig skönhet” på så lite som fem dagar. Finns i två storlekar: 30ml/50 ml. Rekommenderat pris: 375/495 SEK.

emiran_201403021794

Vitamin E Face Mist doftar ljuvligt av rosenvatten och är den ultimata återfuktaren under sommarhalvåret. Ger ett uppfriskande och vårdande resultat vid användning och kan även användas till att fixera din makeup. Rekommenderat pris: 130 SEK/100ml.


Nutriganics Drops of Youth har jag recenserat här tidigare och är en varje-dag-produkt här hemma. Min hud blir silkeslen, mjuk och får en helt annan lyster än om jag går utan. Jag är även bekant med Shimmer Waves sedan tidigare, en skimrande palett som också, i stort sett, används dagligen. Det ger verkligen ett härligt glow till huden!

Honey Bronze Shimmering Dry Oil har befunnit sig många gånger i min hand men har aldrig införskaffats för att jag varit orolig över att jag (det vandrande året-runt-liket) inte skulle ha någon färg att ge någon lyster och glowigt skimmer till. Nu jäklar ska det bli ändring på det och det blir ju inte sämre av att oljan luktar sinnessjukt gott!

Samma lite åh-jag-borde-kanske-inte-tvivel har jag haft till All-In-One BB Cream samtidigt som jag väldigt gärna velat testa den här typ av BB cream. Nu finns den också i två riktigt ljusa nyanser, någon borde väl passa mig! Nyansen som ingick i utskicket var 02 Medium Skin Tones, lite för mörk för en blekfis som mig! 00 eller 01 borde kanske passa mig bättre.

Den produkt jag inte alls kikat på tidigare är faktiskt Vitamin E Face Mist, men jag är ett stort fan av Face Mist’s sen tidigare och jag blev verkligen glad över den här behändiga lilla flaskan. Den följer med mig till jobbet varje dag, perfekt att ha i väskan där!

Jag tycker att TBS siktar pricksäkert nu till våren och presenterar inte bara en utan fyra produkter som jag använder/funderat på att köpa på mig under våren. Dessutom gillar jag verkligen konceptet att leta fram sådant som redan finns i sortimentet: jag ska verkligen se över mina gömmor och se vilka godbitar jag vill återförenas med i år!

Är det någon produkt som ni tycker är ett verkligt ”Beauty Must haves” för våren? Berätta!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.