Nouvelle Vague är ett för året nytt lack och ingår i L’oréal Paris Le Vernis Les Blancs Spring 2014. Kollektionen består av en rad pasteller som i en perfekt kombo av vita pigment och just en hint av färg blir en läcker kombination som jag tror många kommer vilja bära i vår. emiran_201403021780emiran_201403021781 emiran_201403021784 Jag har två lager Nouvelle Vague på naglarna här, toppat med ett lager Seche Vite. Det hade en fin formula, var lättlackat och torkade snabbt med SV. Det finns ingenting att anmärka på med andra ord! Jag fullkomligen älskar Nouvelle Vague, det ser ut som att man har låtit ett gäng blåbär doppas i mjölk för att få en fin hint av blått i allt det vita. Jag är så svag för den här typen av lack, en hint av färg tillsammans i en tokfin kombo av vitt. Vad tycker ni om Nouvelle Vague, är ni lika sålda som jag?

L’oréal Paris Le Vernis Nouvelle Vauge ingår i våren/sommaren 2014’s nyhetsutskick. Kommer finnas i butik i Maj månad (har de kommit ut nu då kanske?) och har ett rekommenderat pris på 59 SEK.

You May Also Like

3 comments

Reply

Alltså om jag hade så fina och raka naglar som dig… Trots fina lack ser det så fult ut på mig eftersom mina naglar är HELT runda :(

Reply

Ska bara testa hur det ser ut när man svarar på en kommentar. /M

Reply

Detta lacket är jättesnyggt :) Classy men ändå med lite färg :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.