Skärmavbild-2014-05-10-kl.-20.07.35

Jag vet inte om ni märkt att det har gjorts vårfint här på bloggen! Det är Malin som stått för grovjobbet och jag som stått för alla åh-det-här-skulle-ju-ha-varit-fint-att-ha-kommentarer. Malin har verkligen gjort världens finaste jobb och jag är så glad över att ha fått hjälp av henne. Hon är en klippa 

Framöver kommer jag även försöka ordna till i kategorierna för att det ska bli mer hitta-vänligt för er och så ska jag verkligen se över vad som kan förbättra – vad som SKA förbättras och vad som känns okej. Har ni några tips på vad ni skulle vilja se mer här?  Ni får väldig gärna komma med feedback och råd :)

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh, superfint verkligen! :D

Reply

Vad kul att du gillar det Sofie! :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.