vivaladivanudie2014

Viva La Divas vår och sommarnyheter har nu dykt upp i butik och kollektionen Nudie går i brons-nude-rosa-ish-toner med nya lack, brynprodukter, paletter av alla dess slag och en hel drös med ögonskuggor.

Liksom många andra har påpekat har Viva La Diva (rätt så uppenbart) inspirerats av lite mer high-brand-märken som Too Faced, Urban Decay och (framförallt) The Balm som är rätt signaturmässiga med sina söta och fina kartongboxar. Och inte gör väl det något i ren bemärkelse, det är kul att se hur VLD tar ett kliv uppåt i sina lanseringar.

VLDS_SPOLISH

 

ABSOLUTELY FABULOUS NAILS 166 Mistral, 167 Summer Rain, 168 Mustique, 169 Nudie

 

BROWPENSVLDNUDIE

EYEBROW PEN & CLEAR FIXING GEL är en 2i1 produkt som består av, i ena änden, en ögonbrynspenna i brun-grått, och i andra en transparent fixing gel som passar bryn i alla nyanser.

EYEBROW FINE LINER är filtspetspennan som hjälper dina glesa bryn att bli tätare, dina korta bryn att bli längre och att få tunna bryn att bli större och fylligare.”Rita” små tunna och korta sträck i hårens riktning och voila, snyggare bryn får du leta efter!

browbar

BROW BAR KIT innehåller 2 ögonbrynsskuggor, 2 highlighters, 1 färgat vax, ögonbrynspenna, borste och pincett. Brow Bar Kit är framtaget för att skapa de perfekta brynen.  Använd penna och skuggor för att markera, definiera och forma dina bryn och fixera dem slutligen med vaxet. Avsluta med någon av highlightskuggorna för att ge ögat ett extra lyft.

sunblushkit

SUN BLUSH KIT innehåller bronzer, highlighter och rouge – allt för att skulptera och ge huden extra glow nu i sommar. Kitet kommer i en lätthanterlig pappersbox med spegel, smidig att ta med för att bättra på sommarfräschören under dagen.

nudiematt

NUDIE MATTE innehåller 6 matta skuggor i de mest användbara basnyanser. ”Ett måste i din sminksamling!”

 

nudies2

NUDIE TWO är uppföljaren till Nudie One som släpptes i julas. NT består av 12 nya ögonskuggenyanser och en duoapplikator med borste och sudd. Skuggorna är en salig blandning av skimriga och matta skuggor och går från beige till brunt till svart i färgskalan. No Limit, den ”perfekta guld-bronziga skuggan” är en av huvudattraktionerna i paletten med sin guldbronsiga fräschör och lyster.


Jag vet inte om det kommer som en överraskning att jag mest är nyfiken på Brow Bar Kit och Eyebrow Pen & Clear fixing gel, samt Eyebrow Fine liner. Till en början var jag faktiskt lite nyfiken på Nudie Matte eftersom det alltid är trevligt med ett fint litet Nude-sortiment i behändig storlek, men efter att jag hittade en tester nere på stan tyckte jag att skuggorna ändå skimrade och då var den plötsligt inte lika intressant längre.

Nudie two ser ut att vara en ripoff på Urban Decay Naked 1, så jag känner inte att den är någonting jag lockas speciellt till. Annars tycker jag att det är roligt att Viva La Diva kämpar på och utvecklar sig för att hålla god takt med andra märken, både i de lite högre prisklasserna samt sina budgetkonkurrenter.

Är det någonting ni tycker ser intressant ut? Berätta!

Jag har dessvärre inga prisuppgifter att uppdatera er med men jag återkommer om jag får tag på en prislista. Viva La Diva finns dock att köpa på bland annat Åhléns, Kicks & Cubus.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.