KATY PERRY KILLER QUEEN

emiran_201403021820 emiran_201403021821emiran_201403021822I början av April skrev jag om att jag nosat på Katy Perry’s doft Killer Queen och att jag var sugen på att klicka hem en egen flaska. Sagt och gjort, ett par dagar senare var en flaska beställd och ytterligare några dagar senare hade jag den hemma i min ägo och sedan dess har jag luktar Killer Queen varje dag. Som jag skrev då är toppnoterna i Killer Queen vilda bär, bergamott & mörka plommon. Hjärtnoterna är frangipani, arabisk jasmin och celosia, medan basnoterna är pralin, kaschmir och patchouli.

Flaskan är komplett oduglig rent formmässigt eftersom den är klumpig som få, men jag kan inte låta bli att tycka att den är urläcker! Jag vågar dock inte ha den framme ifall att en katt skulle komma fram och vilja leka med den, annars hade den suttit på första parkett. Det är i sig en alldeles för tung doft för mig att bära i sommar, men just nu känns den alldeles rätt. Speciellt de dagar som är lite regntunga, då passar den alldeles utmärkt! I sommar kommer jag förmodligen vända mig mot lite lättare noter från Escada, Body Mist’s från Victoria’s Secret och de fruktiga parfymerna från The Body Shop.

Har ni testat Killer Queen, vad tyckte ni om den?

Katy Perry Killer Queen EdP finns bland annat att köpa på eleven.se för 255/365 SEK (30/50 ml), Kicks.se 280 SEK (30 ml) och parfym.se 139/179/219 SEK (30/50/100 ml).