emiran_201403021827 emiran_201403021824 emiran_201403021823

Essie Fashion Playground är det mint-pistasch-gröna lacket i Essie’s vårkollektion 2014. Om vi tittar riktigt noga ser vi att FP innehåller ett subtilt, finmalet skimmer som dessvärre försvinner helt på bilderna. Lacket var dock en total misär att lacka med, tjockt och kladdigt och jag var inte alls glad över formulan. Dessutom blev det prickigt (luftbubblor?) när det hade torkat, men tacka vet jag Seche Vite som får bubblorna att försvinna. Ett jättesött och härligt lack på alla sätt och vis men jag hade önskat en bättre lackupplevelse.

Har ni testat Fashion Playground, vad tyckte ni i sådana fall? Var era också tråkiga i formulan eller tror ni att jag råkat ut för ett måndagsexemplar?

Essie Fashion Playground lanserades med Essie Spring collection 2014. Essie’s nagellack har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Finns bland annat att köpa på Åhléns, KICKS, Eleven.se, Beautybay.com osv.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag hade inga problem med Fashion Playground, det enda jag kan komma ihåg är att det möjligtvis var något rinnigt för min smak men det är ju inte alls samma problem som du hade i så fall… ;)

Tråkigt att det var så för lacket är ju himla fint!

Reply

Jag kanske bara fått ett måndagsexemplar, det händer ju då och då :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.