NOTD: ESSIE FASHION PLAYGROUND

emiran_201403021827 emiran_201403021824 emiran_201403021823

Essie Fashion Playground är det mint-pistasch-gröna lacket i Essie’s vårkollektion 2014. Om vi tittar riktigt noga ser vi att FP innehåller ett subtilt, finmalet skimmer som dessvärre försvinner helt på bilderna. Lacket var dock en total misär att lacka med, tjockt och kladdigt och jag var inte alls glad över formulan. Dessutom blev det prickigt (luftbubblor?) när det hade torkat, men tacka vet jag Seche Vite som får bubblorna att försvinna. Ett jättesött och härligt lack på alla sätt och vis men jag hade önskat en bättre lackupplevelse.

Har ni testat Fashion Playground, vad tyckte ni i sådana fall? Var era också tråkiga i formulan eller tror ni att jag råkat ut för ett måndagsexemplar?

Essie Fashion Playground lanserades med Essie Spring collection 2014. Essie’s nagellack har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Finns bland annat att köpa på Åhléns, KICKS, Eleven.se, Beautybay.com osv.