Untitled-1

 

1. The Balm How ’Bout them Apples? Cheek & Lip Cream Palette är en multipalett framtagen för att ge både läppar och kinder en fantastiskt färg. Den krämiga konsistensen är lättanvänd och ger ett perfekt, naturligt resultat för de rosigaste äppelkinder och klanderfria läppar. 359 SEK på Eleven.

2. The Balm Balm Voyage Palette innehåller 16 ögonskuggor och 3 ”duofunktionella” kind- och läppkrämer framtaget för att du som användare ska få en ”1:a klass biljett till omedelbar glamour, lyx och ditt skönaste jag!” Skuggorna är både skimriga och matta, allt för att passa fest eller vardag. 429 SEK på Eleven.

Jag föll som en fura för dessa två när jag satt och web-fönster-shoppade igår. Jag är svag för fina förpackningar (vem är inte det?) och jag har alltid tyckt att The Balm gör det där lilla extra med sina produkter för att de ska bli ännu lite mer eftertraktade. Det har även släppts en ny Meet Matt(e) Nude, Size Matt(e)rs Palette – hur många finns där nu? – men jag tyckte inte att den var lika okej-jag-rensar-mitt-konto-med-en-gång-vill-ha-ig.

Jag har själv aldrig mer än nosat på The Balms produkter när jag varit till London men jag har varit bra sugen flera gånger. Kanske att jag ska fundera på någon av dessa till födelsedagspresent till mig själv, jag fyller trots allt 25 nästa vecka!

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh! Är också svag för förpackningar!
Den till vänster är ju bara för söt!

Och jag blev väldigt överraskad när jag klickade in på din blogg. Har inte varit här inne sedan du bytte utseende! Verkligen snygg design! :D

Reply

Haha, skönt att jag inte är ensam! Vad kul att du gillade den :) Jag har fått massor med beröm för den!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.